Петро Порошенко в обмін на підтримку на виборах глави держави в 2019 році може пообіцяти прийняти закон про вибори до парламенту за відкритими списками музиканта Святослава Вакарчука, оголосив Сергій Лещенко - народний депутат від Блоку Петра Порошенка.

Лещенко

Порошенку не вдасться уникнути відповідальності: Лещенко розповів за що.

Нинішній президент на виборах глави держави сподівається отримати підтримку лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука. Про це написав Сергій Лещенко, народний депутат від Блоку Петра Порошенка,

на своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ДТП з Лещенком в Києві: це відео розставило всі крапки над "і".

Лещенко нагадав, що Святослав поки не реєструвався в якості кандидата в президенти в ЦВК. «Музикант навряд чи піде на цей крок», - заявив нардеп.

За словами депутата, відсотки Вакарчука можуть стати вирішальними для Порошенка при виході у другий тур, і він спробує умовити лідера "Океану Ельзи" виступити на його підтримку.

«В обмін на підтримку Петро Порошенко зможе пообіцяти Вакарчуку прийняти закон про вибори за відкритими списками до парламенту.» - сказав Лещенко

Він додав, що водночас на підтримку музиканта розраховують також і в таборі демократичних кандидатів, а зокрема Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, що президентські вибори в Україні будуть 31 березня 2019 року.

Томенко наголошує, що чинна влада традиційно присягається у віданності народу, мові, культурі, церкві, але патріотизм цей показний, несправжній.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Гриценко: Ми готуємо не просто програму на вибори, а план дій.

Політик зазначив, що його команда вже пройшла декілька етапів. Так, у листопаді було підписано меморандум з Українською Радою Бізнесу, яка охоплює понад 60 бізнесових асоціацій. За два місяці після цього команда розробила план дій, а зараз готує відповідні законопроекти.

Також "Знай.uа" писав, що Вакарчук різко розкритикував Зеленського: "Я не знаю такого політика".

Святослав Вакарчук підсумував: "У мене занадто мало знань про цю людину".