Політичні експерти заявляють, що Святослав Вакарчук і Володимир Зеленський володіють досить великим потенціалом для перемоги на майбутніх виборах президента України. Зірки українського шоубізу у другому турі можуть обійти чинного гаранта Петра Порошенка, і навіть Юлію Тимошенко.

Про це стало відомо завдяки заяві політичного експерта Володимира Фесенка, пише портал "Політека".

"Володимир Зеленський і Святослав Вакарчук є такими суперниками і для Петра Порошенка, і для Юлії Тимошенко, які можуть виграти у другому турі лише тому, що мають значно менший рейтинг недовіри", – сказав політолог.

Експерт зазначив, що критичному зростанню недовіри до політичних еліт породив запит на нових лідерів. Володимир Зеленський і Святослав Вакарчук можуть перемогти практично всіх політиків хоча б тому, що зазвичай у другому турі значна частина виборців голосує не "за", а "проти".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Варто нагадати, що букмекери міжнародного холдингу Parimatch високо оцінюють шанси керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського перемогти на президентських виборах. Коефіцієнт на його успіх – 3,5. Таким чином, той, хто поставить на Зеленського сьогодні, зможе збільшити свої вкладення в три з половиною рази. За цим показником актор входить в трійку лідерів гонки разом з Юлією Тимошенко та чинним главою держави Петром Порошенком.

При цьому коефіцієнт на перемогу Анатолія Гриценка, Святослава Вакарчука, Юрія Бойка, Андрія Садового, Арсенія Яценюка та Олега Ляшка істотно вище, ніж у трійки лідерів. Але це свідчить про те, що букмекери оцінюють шанси на успіх цих кандидатів як досить невеликі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидати в президенти на виборах 2019 вже заявляють про свої амбіції та оприлюднюють передвиборчі програми. За даними соцопитувань, за останні дев'ять місяців найвдалішу кампанію проводить лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. Таку думку висловив політтехнолог, виконавчий директор комунікаційної групи XPR Валентин Войтков для slovoidilo. Він проаналізував шанси всіх кандидатів на перемогу.

Нагадаємо, Подерев'янський розгромив президентські плани Зеленського, Вакарчуку теж дісталося.

Як повідомляв Знай.uа Квартал 95 сказав Порошенко найголовніше: ні слова сарказму, українці такого ще не чули.

Знай.uа писав, ЦВК відмовила кандидатові в президенти України: перший пішов.