Герцогиня Кембриджська в рамках свого візиту в Іслінгтон не тільки відвідала громадський сад King Henry's Walk Garden, але і поспілкувалася з дітьми, присутніми там.

В рамках заходу було кілька ініціатив, проведених разом з дітьми. Так, наприклад, Кетрін спорудила разом з ними шпаківня для птахів, а також взяла участь у приготуванні піци.

Звичайно ж, у герцогині не могли не поцікавитися, а як її власні діти ставляться до подібних витівок на природі. На що герцогиня відповіла: "Шарлотта і Джордж дуже сильно будуть ревнувати мене за це. Вони обожнюють природу, і їм би точно тут сподобалося. А готувати піцу на природі. Хіба не найкраща річ на світі?" - зазначила Кетрін.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше повідомлялося, що уже 8 січня Кейт Міддлтон відсвяткує свій 37 день народження, проте й досі залишається таємницею, як пройде свято.

Про це повідомляє The Sun.

Наразі відомо, що раніше свої дні народження Кейт святкувала лише з родиною. Так, у далекому 2009 році Вільям вперше зупинився в будинку сім'ї Міддлтон, під час святкування дня народження Кейт.

Нагадаємо, що нещодавно в мережі були оприлюднені фотографії герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, які вона не хотіла б показувати публіці.

Як повідомляв портал Знай.uа минуло вже майже 10 років з тих пір, як дружина онука Єлизавети II Вільяма живе в Букінгемському палаці. За цей час Кейт Міддлтон встигла ознайомитися з усіма правилами королівського протоколу.

Також портал Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл просто терпіти один одного не можуть, про що часто згадують ЗМІ. Причина, як виявилося, цілком звичайна - у жінок зовсім різні погляди на життя.