Представники королівської родини поділилися підсумками року у трихвилинному відео.

У ролику, який Кейт Міддлтон, Меган Маркл і принци Гаррі та Вільям опублікували в Тwitter Кенсингтонського палацу, члени королівської сім'ї розповіли про найяскравіші моменти їх життя протягом останнього року. Найвагомішою подією стало весілля Меган Маркл і принца Гаррі.

Згадали і день народження королеви Єлизавети II, і щорічний парад Trooping the Colour, коли вся королівська родина збирається на балконі Букінгемського палацу, і поява на світ принца Луї і його хрестини, і весілля принца Гаррі і Меган Маркл, і їх перший тур, в якому вони оголосили про швидке поповнення в сімействі, а також багато іншого.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ось деякі з наших улюблених моментів з 2018 року - спасибі всім, хто зробив цей рік таким особливим. До зустрічі в 2019 році!" - свідчить підпис під відео в мережі Тwitter.

Раніше повідомлялося, що в мережі розгорівся справжній скандал через те, що герцогині посварилися. Це відео - прямий доказ зворотного!

У свою чергу, наближені до королівської родини переконують, що Меган і Кейт відмінно ладнають між собою. Про це також свідчить той факт, що на днях герцогині Сассекському і Кембриджська були помічені за спільної грою в "Скрабл".

"Вони весело сміялися, і між ними не відчувалося ніякої напруги", - підтвердити джерело, близьке до королівської сім'ї.

Нагадаємо, на Різдво романтичний Гаррі вирішив зробити для Меган Маркл символічний та дуже дорогий подарунок. У королівського ювеліра він замовив каблучку з каменями, два з яких мали по 2,5 карати, а інший – 1,5. Коштовності символізували подружжя та їх майбутню дитину.

Як повідомляв раніше Знай.ua, королівська сім'я у повному складі відвідала передріздвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини, що у Сандрінгемі.

Також Знай.ua писав про те, що однією з найобговорюваніших подій 2018 року стало весілля Меган Маркл і принца Гаррі.