Синоптики розповіли прогноз погоди на найближчий тиждень, зима не довго буде радувати українців теплом та відлигою.

В Україні очікується значне похолодання. 23-25 січня температура в Києві може впасти до -15, -20 градусів. Про повідомила синоптик Наталія Діденко у Facebook.

"17 січня та 18 січня постарайтеся добре погрітися, в денні години температура повітря буде м'якою 0, + 3 градуси. І як раз прикрутите на пару днів опалення, поекономьте. Ця економія стане в нагоді вам вже найближчим часом", - розповіла Діденко.

Похолодання в Україні почнеться на Водохреще і з часом температура буде зменшуватися.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Спочатку похолодання буде в такому лайт-варіанті, вночі 5, -10 градусів, вдень -2, -6 градусів. Ближче до другої половини наступного тижня, особливо 23, 24 і 25 січня, в Києві може врізати вночі до - 15, -20 градусів ", - пояснила синоптик.

Кияни! 17 січня та 18 січня постарайтеся добре погрітися, у денні години температура повітря буде м`якою і пухнастою,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 16 januari 2019

Нагадаємо, зима, мабуть, вирішила догодити українцям, бо надто вже хороша і приємна для січня погода нас чекає 17 січня.

За прогнозом народного синоптика Наталки Діденко цієї ночі ще будуть морози від 5 до 12 градусів, можливий нуль тільки на Заході України. Вдень в Україні потеплішає від +1 до +5 градусів, тільки місцями в Центрі і в східних областях від -1 до -4 градусів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україну вже на Водохреща, 19 січня, прийде похолодання і справжні морози.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

За прогнозом синоптика, вночі очікуються морози до -5…-12 градусів, на заході України – близько нуля. Завтра вдень буде коротке потепління до +1…+5 градусів. На сході та місцями в центрі -1…-4 градуси.

"І на Водохреще, 19 січня, в Україні знову почнеться похолодання. Спочатку в денних -1-8 градусів, а потім і в нічних -10-18 градусів", - зазначила Діденко.

Також Знай.ua писав про те, що українські Карпати заносить снігом, в деяких районах його висота складає майже півтора метра.