В Україну вже на Водохреща, 19 січня, прийде похолодання і справжні морози.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

снігопади
снігопади

За прогнозом синоптика, вночі очікуються морози до -5…-12 градусів, на заході України – близько нуля. Завтра вдень буде коротке потепління до +1…+5 градусів. На сході та місцями в центрі -1…-4 градуси.

"І на Водохреще, 19 січня, в Україні знову почнеться похолодання. Спочатку в денних -1-8 градусів, а потім і в нічних -10-18 градусів", - зазначила Діденко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

снігопади
снігопади

У Києві 17 січня хмарно, але без опадів, і денне потепління до нуля. Найближчої ночі поморозить, -5-7 градусів. Очікується сильний вітер. 18 січня буде ще тепло, а 19 січня похолодає і в столиці.

снігопади
снігопади

Раніше повідомлялося, що українців порадували і в той же час засмутили прогнозом погоды на найближчі дні. Відомо, що ніч на середу 16 січня буде морозною. Стовпчики термометрів опустяться до -4-10 градусів, а подекуди на Півночі і в Центрі і нижче.

Завтра вдень "мінуси" очікуються невеликі, 1-4 градуси морозу. У західних областях і на півдні України вночі 0-3 морозу. Вдень 0-3 тепла. На Заході в середу випаде сніг і навіть місцями з дощем. Найближчої вночі на південно-сході, Запоріжжя, Донецька, Луганська, пройде мокрий сніг.

Раніше повідомлялося, синоптики повідомили, що в січні 2019 року в Україні середня місячна температура складе від нуля до 4 градусів морозу. Подібна температура принаймні на півтора-два градуси тепліше показників багаторічних спостережень.

Опадів у січні буде не більше, ніж у попередні роки, у межах середніх багаторічних значень — 27-55 мм, на Закарпатті 64-81 мм, в горах Криму до 124 мм.

Нагадаємо, морози до -30: прихід весни відкладається, зима працює за старим стилем.

Як повідомляв Знай.uа, морозний армагеддон весь січень: стихія розійшлася не на жарт, українцям загрожує серйозна небезпека.

Знай.uа писав, погода випробує українців на міцність: шквальний вітер і противна сльота.