Синоптики роз'яснили, яку погоду чекати українцем найближчим часом. Найбільше жителів країни цікавить, коли ж вдарять морози і буде сніг


Як стало відомо, істотне зниження температури очікується з листопада. А ось що стосується снігопадів, перші проблиски зими будуть ближче до Нового року. В окремих областях України вже повідомлялося про перший сніг, але масові опади будуть тільки в грудні.


За словами народного синоптика, перший мороз припадає 7 листопада. Протягом декількох днів практично у всіх областях позначки на термометрах будуть поступово знижуватися. З цього ж числа почнуться дощі, а також буде простежуватися мокрий сніг у окремих областях. 11-14 числа наступного місяця температура буде в межах 0 градусів. Після цього, десь до 14 числа знову повернеться потепління. Обіцяють до 4 градусів зі знаком плюс.


Сам листопад буде досить мінливим. Низькі температури легко переходять у плюсові і навпаки. Все це може позначитися на самопочутті українців, тому потрібно бути готовими і стежити за своїм організмом, вживати більше вітамін, яких зараз буде не вистачати організму.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В період з 20 по 23 листопада плюсова температура, і з 23 по 27 числа морози посиляться, температура в Україні знизиться до -5, можливо, -8 градусів. У цей період дощ зі снігом може затримаються", - прогнозує народний синоптик.


Аналогічна картина буде складатися і в першому місяці грудня. Особливо до середини грудня українців очікує нестабільна погода. Що стосується снігопадів, їх варто очікувати тільки до Нового року.


Як повідомляв портал "Знай.uа" не відкривайте вікна та утеплюйтеся: українців попередили про страшну стихію.


"Знай.uа" писав, літнє тепло вже мчить до українців, синоптики обрадували прогнозом.