Уже кілька днів у соцмережами гуляє веселий флешмоб під назвою #10yearsChallenge. У рамках цієї акції зірки та звичайні люди показують, як вони виглядали 10 років тому- у 2008- 2009, та порівнюють із тим, які вони зараз.

Покопавшись в архівах, можна витягнути на світ божий багато смішних і цікавих фотографій з життя політиків та селебріті 10-річної давнини.

Пропонуємо вам добірку випадкових кадрів, вихоплених з різноманітних подій 2009-го року, які допоможуть щось більше відкрити про відомих всім особистостей.

Так, наприклад, сьогодні важко уявити, що Петро Порошенко міг хвацько витанцьовувати разом із Аллою Пугачовою, а за Юлю Тимошенко голосували своїм співом майже всі українські зірки.

Так само цікаво подивитися, наскільки іншими і не завжди гарнішими були відомі артисти, і як роки змінили їх.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

У 2009-му Петро Порошенко ще не був президентом і не носив червону краватку. І міг дозволити собі ушкварити танок на сцені з Пугачовою.

А Марина Порошенко з роками стала більш елегантною

Тоді російські зірки були частими гостями в Києві, а українські політики були їм дуже раді. От як Юлія Тимошенко Миколі Баскову та навпаки.

10 років тому Тимошенко була помітно стрункіша та могла дозволити собі світлі джинси. У 2009-му хто лише за Тимошенко не співав

Джамала в 2009-му лише починала кар'єру на великій сцені та носила дуже екстравагантне вбрання і зачіски

Сукні Лорак за 10 років майже не змінилися, на відміну від стосунків з чоловіком Муратом

Потап і Настя майже не змінилися, якщо не враховувати, що тепер вони виступають окремо

Сьогодні Оля Полякова святкує 35-річчя, а тут вона у 25 років

10 років тому Сніжана Єгорова і Антін Мухарський були милим акторським подружжям

Свою любов до червоного Тіна Кароль проносить крізь роки

Тепер Таїсія Повалій частіше буває у Кремлі, ніж у Палаці "Україна"

Нагадаємо, Порошенка та Януковича порівняли одним фото

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна вирішила показати, як виглядала десять років тому, прийнявши участь у популярному 10 years challenge.

Також Знай.ua писав, Олі Поляковій виповнилося 35 і за останні десять років вона тільки погарнішала