У Харкові 17 січня двоє місцевих мешканців врятували дівчину від гвалтівника. Вони затримали маніяка просто в під'їзді, викликали поліцію.

Але покарання той так і не отримав: не минуло й години, як нападника відпустили. Більш того, невідомо чому, але захисників дівчини тепер збираються взяти під арешт. Як все було – розповідають користувачі соціальних мереж, публікуючи відповідний ролик:

"Ось вся історія: Вчора ввечері в районі 22.00 на ми почули крик дівчини, яка кликала на допомогу. Ми з другом затримали хлопця і викликали поліцію, коли прибув екіпаж затриманий попросив поліцейських піднятися до нього додому. Після чого співробітники відпустили хлопця", - пишуть в коментарі до відео.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як виявилося цей хлопець раніше судимий за Ст.115ч2, 152ч2 153ч2 вбивство і згвалтування неприродним чином. Копи ж в свою чергу прямо заявили: кримінальну справу порушувати не будуть, а причина взагалі здивувала – "бо скоро вибори".

Якщо уважно придивитися і вслухатися у відзняті рятівниками дівчини кадри, добре чути – нападник погрожує знайти тих, хто зробив відео на телефон і кричить, аби припинили зйомку.

Керівництво місцевої поліції дії своїх співробітників не коментує, хто такий нападник і хто ж такі його "покровителі", які потім балотуватимуться на виборах і наказали відпустити злочинця, невідомо.

Дивіться: поліція Харкова відпустила злочинця

Нагадаємо, в Києві контролери та кондуктори побили пасажира тролейбусу.

Як повідомляв "Знай.ua", у Київській області, на 8 кілометрі неосвітленої ділянки автомобільної дороги Бориспіль-Дніпро, сталася смертельна ДТП - інкасаторський автомобіль збив людину. Унаслідок отриманих травм чоловік помер на місці. Також "Знай.ua" писав, в одному з парків Луцька виявили повішеного чоловіка.