У Київській області, на 8 кілометрі неосвітленої ділянки автомобільної дороги Бориспіль-Дніпро, сталося смертельне ДТП - інкасаторський автомобіль збив людину. Унаслідок отриманих травм чоловік помер на місці.

Пригода сталася 16 січня о 17:20.

Жахливу ДТП у Дніпрі: божевільні автомобілі влаштували металеве побоїще

За кермом інкасаторської машини був водій 27 років, а загиблому чоловікові було близько 30-40 років. Як повідомляється, він вибіг на проїжджу частину в недозволеному місці, і якраз в цей момент на трасі проїжджав інкасатор. На жаль, внаслідок наїзду, пішохід помер на місці від отриманих травм.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Смертельне ДТП з вантажівками перетворила дорогу в пекло на Землі: частини тіла збирали по заметах

В даний час, тіло загиблого знаходиться на проведенні судово-медичної експертизи для того щоб встановити точні причини смерті, але його особистість все ще не встановлена. Інкасаторська машина в якості речового доказу була поміщена на майданчик тимчасового утримання. З правого боку у авто велика вм'ятина, якраз там, куди припав основний удар.

Деталі пригоди встановить слідство.

Нагадаємо, моторошне ДТП сколихнуло Донбас: місцеві жителі розповіли, що сталося.

Як повідомляв "Знай.uа" моторошне ДТП вразило Україну, позашляховик з дітьми перекинувся в повітрі: кадри не для людей зі слабкими нервами.

Також "Знай.uа" писав, що Житомирщину вразило криваве ДТП з жахливими наслідками: загинули діти.