У Донецькій області у житловому будинку були знайдені тіла двох військових ЗСУ. На одному з тіл знайдено вогнепальне поранення, а на другому сліди сильного побиття.

Про це розповіли в поліції.

У будинку в селі Калинове Покровського району Донецької області знайдено два трупи військовослужбовців, військової частини, яка дислокується у вказаному селі. Одного з них, майора, знайшли з вогнепальним пораненням в голову. У другого вбитого множинні забої голови. На місці злочину знайдено пістолет "Макарова".

Деталі трагедії розслідують. Відзначається, що загиблі військові розпивали спиртні напої і між ними відбулася сварка.

Поліція розслідує справу за ст. 115 – умисне вбивство.

Нагадаємо, Двоє сміливців вирвали жертву з лап ґвалтівника, а тепер ризикують сісти надовго: скоро вибори

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Харкові 17 січня двоє місцевих жителів врятували дівчину від ґвалтівника. Вони затримали маньяка прямо в під'їзді, викликали поліцію.

Але покарання так і не отримав: не минуло й години, як нападника відпустили. Більше того, невідомо чому, але захисників дівчата тепер збираються взяти під арешт. Як все було – розповідають користувачі соціальних мереж, публікуючи відповідний ролик.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Затриманий один із зловмисників, важко ранивших копа в Харкові: фото

Поліція затримала одного стрільців, важко поранилиміліціонера в Харкові.

16 січня Харків невідомі маски напали офіцера Нацполіціі Олексія Логвиненко. Чоловіки забили, після чого вистрілили у нього кілька разів і зникли на машині. Потерпілого з пораненнями голови і шиї доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Також Знай.ua" писав про те, що Наша служба і небезпечна, і важка: прогулянка з собакою ледь не коштувала життя харківському копу

У середу, 16 січня, вранці в Харкові стався напад на поліцейського із застосуванням вогнепальної зброї, про що йдеться в сюжеті ТСН.

Як стало відомо, інцидент стався о 07:30 у дворі звичайної багатоповерхівки. 39-річний поліцейський вийшов зі свого під'їзду для того, щоб вигуляти собаку.