Платіжки за комуналку
Платіжки за комуналку

У лютому українці отримають вдвічі більше платіжок

У лютому кияни отримають відразу два рахунки за електроенергію. Плату знімають постачальники банківських послуг і оператори системи розподілу. Мова йде про рахунок від нового постачальника. Також платіжка надійде від оператора системи розподілу з боргом комунальні послуги до нового року.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Порошенко викликав Зеленського "на килим" і поставив вирішальне питання

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Відомий український шоумен, актор, телеведучий і кандидат в президенти Володимир Зеленський розповів, що в грудні 2018 року зустрічався з Петром Порошенком. Під час зустрічі гарант запитав у Зеленського, чи буде він балотуватися на пост глави держави. Про це Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю Українській правді.

Швидка допомога в Україні
Швидка допомога в Україні

Нові правила виклику "швидкої" до 2019 року: що потрібно знати

Міністерство охорони здоров'я України спростувало інформацію з приводу "нових" правил виклику екстреної допомоги. Інформація з'явилася в Facebook Міністерства.

"Спростовуємо неправдиву інформацію, поширення якої є особливо небезпечним", - кажуть у Міністерстві.

Президент РФ Володимир Путін
Президент РФ Володимир Путін

Путін стягнув ядерні ракети на кордоні України: ситуація на межі

Стало відомо про те, що Путін розгорнув ракети і пускові установки "Іскандер" в західному регіоні Росії. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення компанії Imagesat International, яка зробила відповідні знімки з супутника.

Знімки свідчать, що ракети, які здатні нести ядерну зброю, розташовані приблизно в 430 кілометрах від кордону України в російському Краснодарі.

Лікарня
Лікарня

Українцям оголосили повний список безкоштовних медпослуг

Українці, які уклали договір з сімейним лікарем або лікарем, зможуть безкоштовно зробити більш 50 послуг, які входять аналізи і досить дорогі. З 1 липня 2019 року запрацює програма "Безкоштовна діагностика", яка запустить новий принцип фінансування на рівні спеціалізованої амбулаторної допомоги.