Популярний український оператор lifecell, який обслуговує 7,6 млн стільникових абонентів, запропонував своїм клієнтам новий тариф-конструктор HandMade. Тепер кожен бажаючий має можливість самостійно підключати пакети послуг. Згідно з даними оператора, клієнт може створити більш 3,4 тис. комбінацій.

Вибір починається з "голосової" складової. "Безліміт на lifecell" входить за замовчуванням (як і у двох основних конкурентів). Мінімальний обсяг хвилин вихідних дзвінків на номери інших українських операторів — 0. Якщо не потрібен і мобільний інтернет, то такий "саморобний" тариф коштуватиме 75 грн. на чотири тижні (в інших операторів теж такий розрахунковий період).

Повний комплект послуг lifecell коштуватиме близько 419 гривень. Крім необмеженої кількості хвилин всередині мережі, сюди увійдуть 500 "позамережевих" хвилин. А також 20 Гігабайт мобільного інтернету.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Якщо доплатити ще 10 гривень, можна отримати необмежений трафік в месенджерах Facebook, Viber, Skype, WhatsApp і Telegram. Ще 10 грн. — за 100 текстових повідомлень по Україні.

Можливість витратити 10 ГБ для перегляду відео на YouTube, Megogo, OLL.TV, Divan.TV, 1+1 video, Trinity, YouTV буде коштувати 20 грн.

За читання більше 50 журналів в електронному вигляді доведеться розщедритися ще на 30 грн. Хмарне сховище lifebox на 500 ГБ — плюс ще 25 грн. до абонплати.

Сервіс TV+ Cinema Premium (понад 100 національних і зарубіжних телеканалів) обійдеться в 85 грн.

У сумі виходить 778,99 грн. Як розповіли в lifecell, економія становить близько 360 грн., тобто зазначені вище 419 грн. абонплати.

Якщо нижня цінова планка у всіх трьох операторів більш-менш збігається, то "стеля" значно відрізняється.

Нагадаємо, найпопулярніші в Україні оператори мобільного зв'язку з Нового року підняли тарифи.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні масово дорожчає мобільний зв'язок. Абонентам назвали нові розцінки. Нові тарифи мало кому сподобаються.

Також Знай.uа писав, що Kyivstar здер з українців три шкури: старі тарифи в минулому, готуйте гаманці. Українці незадоволені послугами і постійно скаржаться.