Мобільний оператор lifecell з 12 грудня підвищить тарифи. У декого вже збільшилася абонплата на 33%, як в тарифному плані Хайп, а у кого-то аж на цілих 75%, як у користувачів тарифних планів Лайфхак.

На скільки зростуть тарифи?

Зміни торкнуться більше половини існуючих тарифних планів. В основному це буде зростання на 25-30 грн. І тільки в деяких - від 40 до 75 грн.

Зростання чека на 25 грн може здаватися незначним, але в процентному співвідношенні ціна тарифу збільшується на третину, а в деяких тарифах - на цілих 75%. У компанії не бачать проблеми: не можеш платити - переходь на більш дешевий тариф. У lifecell підкреслюють, що це перше суттєве підвищення тарифів компанії за останні 2 роки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Кого торкнеться?

Більше всього – власників тарифного плану Лайфхак. Це був популярний тариф. За 99 гривень абонент отримував безлімітні дзвінки на lifecell, 145 хвилин дзвінків на інших мобільних операторів і 20 Гб трафіку. Плюс трафік, який не був витрачений абонентом минулого місяця.

З 12 грудня за незначно збільшене кількість "булочок" доведеться заплатити майже вдвічі більше - 175 грн. Абоненти тарифу Лайфхак Плюс заплатять ще більше - 225 грн замість 149 грн.

Українці масово переходять на інших операторів

"Лайфселл ви зовсім юшки переїли? Користувалися тарифом Смарт сім'я, але після того, як тариф за ніч виріс з 135 до 179 гривень вирішила перейти на новий тариф і оп-па !!!! Виявилося у мене на рахунку борг в 75 гривень. У сервісі сказали, що я замовляла послугу гроші в борг, але таку послугу я не замовляла і нею не користувалася. Гаразд, скасували функцію оплатила борг але знову не могла перейти на новий тариф, тому що тут же утворився новий борг в 11,50 а до вечора він виріс до 15 гривень", - скаржаться у коментарях.

"Зовсім знахабніли зі своїм сталим підвищенням цін на тарифні плани і разом з тим скороченням терміну дії тарифів до 4 тижнів! Спочатку був тариф "Лайфхак" по 80грн / міс., Потім ціну підняли у зв'язку з "поліпшеннями" тарифу, якими були додаткові смс і хвилини на інші номери. Потім вони ще й скоротили термін дії тарифу з місяця до 4 тижнів. Тепер знову підвищують ціну до 100грн / міс. Скільки можна вже ?!", - запевняють користувачі.

Дивіться: в Україні можна буде змінити мобільного оператора, але залишити номер

Нагадаємо, українцям пояснили, як працюватимуть мобільні мережі в умовах воєнного стану.Як повідомляв "Знай.ua", Lifecell віддав абонентів роботам. Також "Знай.ua" писав, мобільні оператори знімають абонплату раз на 28 днів замість разу на місяць, накручуючи таким чином собі 13 абонплату за рік.