Абоненти мобільного оператора Lifecell вже, здається, трохи оговталися від шоку з приводу підвищення тарифів. Хоча, до такого неможливо було бути готовим . +40 відсотків відразу – і це на всі тарифи. А деякі тарифні плани і зовсім припинять своє існування. Про це в понеділок, 3 грудня, повідомляє Інформатор з посиланням на представників компанії.

Виходячи з того, що почули журналісти, так би мовити з перших вуст, пакет "Абсолютна свобода S", за який ви раніше платили 85 гривень в місяць, тепер обійдеться в 115 гривень. Тариф "дзвінки всім" відтепер коштуватиме 50 гривень замість 80. Але на цьому оператор, який ще кілька років тому вважався самим вигідним в Україні, не припинить "Драконитимуть" своїх абонентів. На 40% більше доведеться платити тим, хто звик до старого номером і послуг Лайфселл вже з 12 грудня.

Крім того, мобільний оператор з 12 грудня закриє кілька тарифних планів, які на думку керівництва, не користуються великою популярністю у абонентів.

Нагадаємо, "задалбывайте" службу підтримки, там не відповідають: Lifecell віддав абонентів роботам, українці розлючені - жодної живої душі в компанії.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Також ми писали, що Україна повстала проти оператора Lifecell за різке підвищення тарифів – люди масово відмовляються від послуг, тероризують оператра в соцмережах. Народний бунт у відповідь на неналежне ставлення до клієнтів і зв'язок, яка і так останнім часом залишає бажати кращого.

Українцям почали приходити смс-повідомлення про те, що мобільний оператор lifecell змінює ціну на тарифи. Користувачі соціальних мереж масово висловлюють невдоволення.

“Wtf? Прислали чоловіка, мені ще не прийшло, враховуючи, що через 10 вже не платить 99 грн, а 175! Це так компенсуєте втрату клієнтів - підняти в 2 рази!”, - розмістила повідомлення на офіційні сторінці оператора в Facebook обурена клієнтка.

“Та йдіть ви своїм лайфселлом куди подалі з Порошенком прихопіть з собою!”, - кількість гнівних повідомлень користувачів постійно збільшується.

Нагадаємо, раніше ми писали про особливості мобільного зв'язку під час воєнного стану: що потрібно знати кожному українцю.

Мобільні оператори Київстар, Vodafone Україна і Lifecell оголосили про те, що повністю готові до роботи в умовах воєнного стану у країні. Про це повідомляє Хвиля.

"Мережа мобільного та фіксованого зв'язку "Київстар" працює в звичайному режимі, і у абонентів немає приводу для занепокоєння. Якщо будуть якісь зміни в порядок та умови надання послуг, ми оперативно повідомимо про це абонентам", — розповіли в прес-службі "Київстару".