Українці неоднозначно відреагували на ситуацію, в яку потрапила наречена українського віце-прем'єра Павла Розенко. Як раніше стало відомо, українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, яка здобула популярність завдяки участі в програмі "Аферисти в мережах", поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров'ям.

Як вона розповіла, травма виявилася дуже серйозною, тому знадобилося хірургічне втручання. Подробиці знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram через деякий час після закінчення операції.

Олена-Крістіна Лебідь виклала в мікроблозі фотографію, на якій вона знаходиться в лікарняній палаті. Вона написала, що сфотографувалася через 20 хвилин після операції на зламаній нозі. До цього, за два дні до операції, вона публікувала фото з милицями.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарі до світлини телеведуча висловила подяку всім підписчикам, які побажали удачі дівчині в майбутній операції, а деякі навіть поділилися схожими проблемами. Олена-Крістіна Лебідь закликала всіх лікуватися об'єднаними силами.

Тим не менше, українці відреагували на дану новину неоднозначно. Деякі користувачі заявили, що їм взагалі начхати на «зоряну пару», а інші порекомендували Олені-Крістіна Лебідь звернутися до фахівця за допомогою з причини анорексії.

Деякі з коментарів під публікацією виглядають наступним чином: "Я один дивлячись на них хочу блювати? ", "Боже, у неї анорексія чи що? ", "Схоже, він з'їдає весь її обід, не ділячись", "Взагалі пох на цих двох е**етов! ", "До психіатра хай сходить", "Бухенвальдський здоровань" без сліз не глянути", " Аферисти не в мережах, а в раді", "Дивишся на ці кістки і хочеться хлібця подати, жах", "Що-то набридли ці двоє! ", "Ось такими повинні бути політики, щоб народу хотілося їх нагодувати…".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що кияни отримають у лютому відразу дві платіжки за електроенергію, оскільки плату за надані послуги стягують відразу оператори системи розподілу і постачальники банківських послуг.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Нацбанку України розповіли про долю паперових грошей номіналом 1, 2, 5 і 10 грн., оскільки анонсовано введення монет відповідних номіналів.

Також "Знай.uа" писав, що українці, які уклали договір з терапевтом або сімейним лікарем, зможуть скористатися 50 безкоштовними послугами.