В об’єктив жителя потрапив російський (РЕБ), комплекс радіоелектронної боротьби, який їздив по вулицях захопленого міста.

«Бачите машину на фото? Це російський РЕБ, «шипшина», якщо не помиляюся. Але ка**пів на Донбасі немає. Дивно, но ка**пів немає, а російська РЕБ є», – гостро прокоментував донеччанин фото.

Гриценко: Врегулювати ситуацію на Донбасі можна лише у форматі чотиристоронніх переговорів

В тому числі, блогер передав «привіт» спостерігачам ОБСЄ, які вже який рік не можуть побачити присутність російських військових в ОРДЛО.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Очі сліпнуть від сліз: у Херсоні попрощалися із загиблим на Донбасі героєм, був віртуозним снайпером

«Для тих, хто не в курсі діла, де зроблено фото, повторюю – це Донеччина, район магазину Вільнюс, російський РЕБ їде по вулиці Університетській», – зазначає блогер.

Нагадаємо, "Якби ми були в Раді, не голосували би за "особливий статус" Донбасу, - Гриценко.

Закон «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» шкідливий і руйнівний для майбутнього України.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook заявив Анатолій Гриценко.

Як повідомляв "Знай.uа", окупанти з Донбасу торгують українцями.

На окупованій території процвітає торгівля людьми, а бойовики використовують дітей як інформаторів. Про це йдеться в новому щорічному звіті Державного департаменту США щодо ситуації з торгівлею людьми у світі, інформує "24 Канал".

"Відомо, що вербування дітей бойовиками відбувається на території, яка не підконтрольна українській владі і де влада не здатна забезпечити дію національної заборони на використання дітей у збройному конфлікті. Проросійські сепаратисти також продовжують використовувати дітей як інформаторів, або у ролі "живого щита", – сказано в документі.

Також "Знай.uа" писав, що "Російські військові на Донбасі для Москви "відпрацьований матеріал" - Петренко.

Кремль відмовляється від своїх затриманих на Донбасі військових. Оскільки вважає їх "відпрацьованим матеріалом".

"Росія, як держава-агресор, намагається ігнорувати багато норм міжнародного права. Але це ігнорування заспокоює тільки керівництво РФ, це ігнорування б'є по російському народу", - сказав міністр юстиції України Павло Петренко під час круглого столу в Києві.