З Донбасу прилетіла чорна звістка - у суботу, 15 грудня, загинув відомий військовий та громадський діяч Денис Лошкарьов.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомляють ЗМІ.

У повідомленні розповідають, що Денис, який родом із Херсона, був відомим у місті як засновник місцевої самооборони. У 2014 році разом з іншими активістами зробив усе, аби Херсон не став Херсонською народною республікою, охороняв облдержадміністрацію, допомагав влаштовувати блокпости на трасах Херсонщини, коли сталася анексія Криму.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

15 грудня 2018 в бою на Донбасі загинув смертю хоробрих один із видатних українців нашого часу - херсонець Денис Лошкарьов активний учасник Революції Гідності у першому ряду, захищав Майдан лідер Самооборони Херсона понад чотири роки на фронті Загинув у бою як снайпер батальйону НГУ "Донбас", - йдеться у повідомленні.

Дениса Лошкарьова поховали у середу, 19 грудня, на Алеї героїв міського кладовища.

Нагадаємо, в мережі з'явилися не раніше опубліковані фотографії українських "кіборгів" в Донецькому аеропорті на окупованому російськими бойовиками Донбасі.

Донбас
Донбас

Так, відомий журналіст, фотограф, а також автор книг "Аеропорт" і "Рейс" Сергій Лойко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістив раніше невідому серію знімків, зняту в ДАП.

Варто відзначити, що на опублікованих знімках, зображені українські "кіборги" в побуті і фрагменти бойових дій під час оборони ДАПу.

Раніше Знай.uа писав про те, що стало відомо про загибель українського військового на Донбасі. Він був громадянином Латвії з позивним "Друг Латиш" і "Ронін".

ЗСУ
ЗСУ

Про цю трагедію написала в Facebook військовослужбовець 54-ї окремої механізованої бригади Ксенія Пантелєєва.

"Латиш воював з 2014-го. Пройшов багато гарячих точок, в тому числі 2 ротації на дузі. Нещодавно в черговий раз пережив навчання в "Десні". Він постійно вчився, удосконалював знання і себе. Добрий, розумний, веселий, відкритий. Його знали, здається, всі. Тим більше, тату на обличчі точно виділяло його з натовпу", - написала вона.

Також Знай.uа повідомляв, що стало відомо про масове затримання прихильників бойовиків "ДНР" на Донбасі.