Росія відповідальна за ситуацію на окупованому Донбасі і цілком його контролює, - каже міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш в своєму Twitter.

"Росія є відповідальною за стан справ на тимчасово окупованих територіях, де вона здійснює повний контроль і управління всіма сферами: соціально-економічної, політичної та іншими", – пише міністр в коментарі до інфографіки, яка відображає залученість помітних російських ляльководів з питання контролю над окупованим Донбасом.

Росія є відповідальною за стан справ на тимчасово окупованих територіях, де вона здійснює повний контроль і управління всіма сферами: соціально-економічною, політичною та іншими, - говорить міністр.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Видно, що за соціально-економічну сферу відповідає заступник голови російського уряду Дмитро Козак. Він же разом з радником президента РФ Владиславом Сурковим поділяє відповідальність за політичну сферу і безпосередньо впливає на так зване “цивільне керівництво” терористів.

Начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов відповідає за військову сферу. У нього вплив на так звані “міністерство оборони” в ОРДЛО через ТВО начальника ГРУ Ігоря Костюкова і командувача ЮжВО ЗС РФ Олександра Дворнікова.

Директор ФСБ Олександр Бортніков займається куруванням питаннями безпеки і здійснює вплив на “міністерство держбезпеки” бойовиків.

Нагадаємо, Українські воїни приземлили ударний безпілотник бойовиків: нагинають не тільки на землі, але і в повітрі

Війна безпілотників на Донеччині триває. Вранці в суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України («Холодний Яр») повідомила, що її бійці збили дрон терористів – «Фантом-4». До нього була прикріплена ВОГ-17 (граната від АГС-17) з причепленим хвостовиком (для балансу в польоті), надрукованим на 3D-принтері.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Україна відзначає День пам'яті захисників Донецького аеропорту: кров, бетон і колосальне мужність

Також Знай.ua" писав про те, що Чудовиська з "ДНР" жахнули б самого Чикатило: зняли скальп, відрізали пальці і геніталії