На Маріупольському металургійному комбінаті імені "Ілліча" сталася трагедія з летальним результатом, про що повідомляє прес-служба ДСНС.

Як стало відомо, в результаті обвалення залізобетонної плити загинув робітник, а ще один отримав тілесні ушкодження.

Як розповіли самі рятувальники: "Співробітники підрядної організації проводили ремонтні роботи на виробничому майданчику на висоті 18 метрів. Під час проведення робіт стався обвал залізобетонної плити підкранової галереї, в результаті чого один робітник 1977 р. н. загинув".

Крім того, у відомстві заявили, що другий працівник отримав забій м'яких тканин правої лопатки, після чого його доставили в лікарню. Стан потерпілого оцінили як задовільний.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що через сходження вантажного поїзда неподалік від станції Кожанка на ділянці Фастів – Козятин Київської області затримується кілька пасажирських поїздів. В результаті рух на цьому напрямку частково перекрито. Працівники очистили лише одну колію, тому пасажирські поїзди істотно затримуються.

Як повідомляв портал "Знай.иа": узбережжя Чилі пережило жахливий землетрус магнітудою цілих 6.7 балів., як інформує Геологічна служба США. За повідомленням відомства, епіцентр знаходився в 15 кілометрах на північний захід від міста Кокімбо з населенням у 142 тис. осіб. Вогнище землетрусу залягало на глибині 53 км. Незважаючи на те, що про жертви і об'єм руйнувань на даний момент ніякої інформації немає, владою було прийнято рішення про евакуацію населення з узбережжя неподалік від міста.

ТакожЗнай.иа" писав, що у Болівії сталася жахлива катастрофа за участю двох автобусів, які зіткнулися на гірській дорозі. Згідно з попередніми даними, причиною трагедії могло бути перевищення допустимої швидкості одним з водіїв, але не виключається версія того, що один з автобусів виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті аварії загинуло 22 людини, а ще 32 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.