Український порнобізнес, незважаючи на те, що є не просто заборонену, а протизаконною у нас в країні темою, існує і процвітає. Секс – це те, що продається завжди, тому виробники порно продукції неодмінно знайдуть лазівку для створення і продажу фільмів для дорослих. У світі наша країна займає 11-е місце по розповсюдженню й популярності "полунички" – позначається бідність населення і готовність молодих людей заробити гроші будь-якою ціною і корумпованість правоохоронців, які "кришують" порно. Проект "Ліга Корупції" розбирався, як йдуть справи зсередини порнобізнесу, передає 112.ua.

Як виявилося, захищаючи творців порно, мільйони отримують правоохоронці. Тому що в Україні найбільше у Європі студій, де працюють веб-моделі.

Виявляється, в мережі є спеціальна професія – модель-індивідуалка: дівчата сидять вдома і позують в онлайні за гроші.

Наприклад, тільки за онлайн-з'єднання з цією дівчиною треба заплатити 25 гривень. За 125 жінка покаже груди. В цілому вона може виконати будь-яку примху клієнта, питання тільки в ціні. Але журналісти вирішили не роздягати дівчину, а навпаки одягнути. До речі, це коштувало сотню гривень.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

І так як гроші за часом їй все одно капають, вона погодилася про себе розповісти: "Я ні на кого не вчуся, мені 24. Я тут працюю, тому що тут можна заробити, ну і тут прикольно".

А ця модель-індивідуалка навчається в медінституті: "Я думаю: навіщо я взагалі туди вступала. Я потім можу працювати в операційній, але я взагалі поняття про це не маю".

Молода жінка відверто говорить, що ця робота їй подобається. І професії веб-моделі не соромиться. Навіть батьки знають, чим вона займається.

Вимог роботодавців лише два: дівчина має бути красивою і безсоромною. Адже бажання клієнтів різними бувають. І вже на наступний день журналістка поїхала на співбесіду. Офіс інтимної фірми розташований в центрі Києва.

Потенційну працівницю відразу попередили – робота незаконна. Але платити обіцяють чимало. Моделі отримують відсоток від заробленого.

"Для моделі, яка працює 5 змін, 200 доларів за зміну – це добре, на 5 днів – це тисяча, тобто відсоток нараховується ось від 1000, у вас 40 відсотків, тобто близько 400 доларів за тиждень", - говорить агент.

Нагадаємо, раніше українську активістку вижили з кримського університету: розкриті деталі брудної історії.

Також ми повідомляли, що скандального режисера після смерті звинуватили в найстрашнішому: вона мовчала і терпіла роками…

Крім того, Знай.uа повідомляв: українці збайдужіли до сексу: що стало причиною.