На Анастасію Вашукевич (Настя Рибка), громадянку Білорусі, яку затримали в московському аеропорту Шереметьєво, було написано заяву двома дівчатами. Однією з них була Анастасія Давидова, так само відома як Саша Травка.

Настя Рибка повернулася в Росію і влаштувала шоу в аеропорту: відвезли в інвалідному кріслі

Давидова звинуватила Настю Рибку в тому, що та втягнула її в заняття проституцією, що і стало підставою для порушення кримінальної справи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Дерипаски нова Рибка: путінського олігарха спіймали на гарячому

Дівчата тісно пов'язані з Олександром Кириловим (Алекс Леслі), білоруським секс-інструктором. Саша Травка стала відома після того, як у вересні 2017 року на набережній Тараса Шевченка в Москві спробувала вчинити статевий акт з перехожим. Настя Рибка знімала що відбувається на відео.

Кирилова і Вашукевич затримали 17 січня в Шереметьєво, куди вони прилетіли після їх депортації з Таїланду, де їм був даний умовний термін у справі про організацію секс-тренінгу. Московська поліція підтверджувала, що їм ставиться втягнення в заняття проституцією.

Нагадаємо, улюблену рибку російських олігархів здав її ж клієнт: подробиці.

Заарештованих за інтим-тренінги в Таїланді Анастасію Вашукевич ("Настя Рибка") та Олександра Кирилова ("Алекс Леслі") здав російський покупець.

зокрема, повідомляється, що їх "клієнт" порахував, що ціна за надане пропозицію ($ 500) занадто завищена, після чого повідомив місцеву поліцію про незаконні дії.

Як повідомляв "Знай.uа", полювання на олігархів: чим прославилася скандальна Настя Рибка.

Відома ескорт-модель Анастасія Вашукевич, відома як Настя Рибка, буквально за місяць придбала величезну популярність в Мережі. У 2016 році вона всього лише працювала менеджером у білоруської провінції, а сьогодні фігурує в центрі міжнародного скандалу.

Також "Знай.uа" писав, що вони хочуть – я народжую: Рибка легкої поведінки виявилася багатодітною матір'ю.