Олександра Кирилова (Алекс Леслі) і його послідовницю Анастасію Вашукевич (Настя Рибка) звільнили з ізолятора тимчасового утримання в Москві. Передає BBC зі слів адковата Світлани Сидоркіної.

Як повідомляється, звинувачення Вашукевич і Кирилову не пред'явили. Вони були затримані в аеропорту Москви відразу після прильоту з Таїланду, де провели рік у в'язниці і отримали умовний термін за організацію секс-тренінгу.

У суботу, 19 січня, суд не зміг визначитися з мірою запобіжного заходу для затриманих через нестачу матеріалів у справі, і переніс засідання на 72 години. Тепер суд припинив провадження за клопотанням слідства про арешт.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Настя Рибка і Алекс Леслі - громадяни Білорусі. Як повідомив журналістам міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей, вони можуть прилетіти до Мінська, але повинні з'явитися в суд на першу вимогу. Також відомо, что президент Білорусі Олександр Лукашенко робив особисте доручення звільнити Рибку.

Раніше повідомлялося, що на Анастасію Вашукевич (Настя Рибка), громадянку Білорусі, яку затримали в московському аеропорту Шереметьєво, було написано заяву двома дівчатами. Однією з них була Анастасія Давидова, так само відома як Саша Травка.

Давидова звинуватила Настю Рибку в тому, що та втягнула її в заняття проституцією, що і стало підставою для порушення кримінальної справи.

Дівчата тісно пов'язані з Олександром Кириловим (Алекс Леслі), білоруським секс-інструктором. Саша Травка стала відома після того, як у вересні 2017 року на набережній Тараса Шевченка в Москві спробувала вчинити статевий акт з перехожим. Настя Рибка знімала те, що відбувається, на відео.

Нагадаємо, затриманій у московському аеропорту Шереметьєво Насті Рибці стало погано: у неї почалася температура.

Раніше Знай.ua повідомляв, Настя Рибка повернулася в Росію і влаштувала шоу в аеропорту.

Також Знай.ua писав, скандальну українську журналістку з тріском вигнали з Росії.