У списку задоволень українців інтимна близькість опинилася на 18-му місці. Навіть робота, подорожі, домашні тварини та робота по дому приносять більше радості.

Майже 40% українок зізналися, що взагалі не відчувають оргазму, а кожен другий чоловік не задоволений якістю і кількістю сексуального життя. Про це пише журнал Новое время.

За даними дослідження, секс є джерелом радості для кожного п'ятого дорослого жителя країни.

У рейтингу речей, які приносять українцям радість, перше місце посіла сім'я. Її назвали 74% респондентів. На другому місці - діти (63%), на третьому - друзі (49%). Секс у списку задоволень на 18-му місці.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Психологи відзначають: якщо раніше сексуальна активність знижувалася через вікові зміни, то тепер це наслідок способу життя. Багато енергії сучасної людини з'їдають робота, саморозвиток і особистісне зростання. На сексуальні ігри не залишається ні часу, ні сил.

За даними HeadHunter Ukraine, 45% офісних співробітників регулярно затримуються на роботі, а кожен п'ятий працює у вихідні дні.

Дослідження, проведене групою Рейтинг у 2018 році, показало: секс — джерело радості лише для кожного п'ятого дорослого жителя країни. Зі значним відривом його випереджають сім'я (74%), робота (25%) і навіть домашні тварини (24%).

Ще одна причина того, що зі спалень українців зникає пристрасть, — зростання популярності онлайн-порнографії. А Україна в 2018 році вперше увійшла до топ-20 країн, які забезпечують 80% трафіку найбільшого світового порносайту Pornhub, опинившись на 16-му місці в рейтингу і в першій п'ятірці за час, проведений на цьому ресурсі.

Нагадаємо, стрес зменшує сексуальне потяг як у чоловіків, так і у жінок.

Як повідомляв портал "Знай.uа" довжина пальців вказує на сексуальну орієнтацію.

Також "Знай.uа" писав, "гормон поцілунків" допоможе підвищити чоловіче лібідо.