Фахівці визначили зміни в поведінці, які сигналізують про сексуальну зацікавленость у жінок.

За словами експертів з університету Сассекса, хрипкий голос у моменти спілкування з чоловіками може натякати на потяг до співрозмовника, повідомляє Daily Mail.

Дослідники також виявили аналогічну закономірність у чоловіків.

Тим не менше дослідники встановили, що жінки частіше змінюють тон голосу, не усвідомлюючи цього.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До такого висновку психологи прийшли після порівняння поведінкових реакцій 30 чоловіків і жінок.

Дослідники виявили, що якщо чоловік здавався симпатичний, але не викликав сексуальний інтерес, то 50 % жінок розмовляли з ним на високих тонах.

"Зазвичай жінки знижували голос при спілкуванні з чоловіками, яких викликали у них потяг", — заявляє автор дослідження Катажина Писански (Кatarzyna Pisansk).

За її словами, можливо, це пов'язано з тим, що "відносно високий голос жінок може сигналізувати про молодость, жіночность та репродуктивну плодючость".

З іншого боку, низький тон натякає на "сексуальну зацікавленість і близькість", а також може бути використаний для демонстрації "компетентності, надійності та лідерства".

Дослідження також підтвердило, що жінки більш вибагливі у виборі партнерів.

Дівчата частіше віддавали перевагу лише однієї третини партнерів. Чоловіки ж позитивно відгукнулися про половині жінок, з якими зустрілися.

Інше дослідження показало, що виховання певних особистісних якостей дозволяє збільшити вашу сексуальне привабливість.

Австралійські вчені стверджують, що чотири особливості безпосередньо пов'язані з "сексуальною частотою і репродуктивним успіхом" серед чоловіків.

Зокрема, мова йде про комунікабельность, сумлінность, емоційну стабільность та старанность. Тим не менш, ті ж характеристики не так ефективні для жінок.

Нагадаємо, стрес зменшує сексуальне потяг як у чоловіків, так і у жінок.

Як повідомляв портал "Знай.uа" довжина пальців вказує на сексуальну орієнтацію.

Також "Знай.uа" писав, "гормон поцілунків" допоможе підвищити чоловіче лібідо.