Секс, як і його відсутній, мають сильний вплив на організм людини. Але, на відміну від чоловіків, жінки відчувають, як правило, психологічні труднощі, пов'язані з утриманням. Про це передає Clutch.

Чим корисний секс для жінки?

Під час оргазму до жіночих інтимних органам приливає кров. А кров приносить кисень і поживні речовини. В сумі така "зарядка" стає профілактикою багатьох захворювань органів малого тазу: кіст, онкології, дисбактеріозу піхви та ін

До того ж під час інтимної близькості в організмі виробляється безліч гормонів радості. Вони є природними болезаспокійливими, підвищують імунітет та здатність організму протистояти інфекціям.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наслідки утримання

Про те, що тобі потрібно повернутися до сексуального життя, тіло підкаже деякими ознаками.

Ти стала дратівливою. Це нормально, адже ти відчуваєш недолік гормонів радості і людської ласки.

Занадто часті сльози. Ти відчуваєш постійний дискомфорт, а це призводить до комплексів і сліз.

Загострення ПМС. Якщо раніше твій настрій не особливо змінювався протягом циклу, то зараз тебе кидає з сміху в сльози, з гніву в сум.

Порушення в менструальному циклі. Тобі стало важко передбачати, коли прийдуть місячні.

Постійні хвороби. Через зниження в крові імуноглобуліну, рівень якого підвищується при регулярній сексуальній близькості, під час утримання імунітет знижується.

Втрата чутливості і здатності відчувати оргазм. Таке буває, коли утримання триває більше року: організм просто втрачає можливо відчувати те саме. При відновленні нормального статевого життя жінка може кілька місяців не відчувати оргазму.

Нагадаємо, 6 золотих правил від справжніх спокусниць.

Раніше Знай.иа повідомляв, 7 способів лікування еректильної дисфункції.

Знай.иа писав, топ-5 ерогенних зон, про які всі забувають.