Звичайні люди з різних країн стали героями проекту "Де б ви хотіли зайнятися сексом?". Вони поділилися таємними сексуальними фантазіями. І позували там, де б хотіли вдатися до любовних утіх. Автором проекту виступила фотограф Марія Іонова-Грибіна. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначимо, герої знімків самостійно вибирали місце, одяг та час доби для зйомки.

Христина, 26 років, Росія

"Я хотіла, щоб була біла порожнеча, тому що в цей момент нічого навколо не існує. Червоне — щоб протиставити себе цьому безкрайньому білому, і щоб бути навіть не людиною, а лінією, формою, кольором, як абстрактна картина".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мауро, 38 років, Італія

"Я кухар, зараз у мене обідня перерва, було б здорово зробити це в сповідальниці".

Джеррі, 68 років, Швеція

"Сексу в моєму житті більше немає, і слава богу. Я втомилася, я старію, але колись я була дуже гарна в цьому! Зараз мій єдиний "секс" — це мій курник, мої качки і кури".

Ліда, 26 років, Росія

"Мені завжди хотілося зайнятися сексом серед квітучої сакури — символу любові, чистоти і ніжності для мене".

Гриша, 43 роки, США

"Я хотів би зайнятися любов'ю біля океану під час літньої грози. Нехай буде грім і дощ. Хвилі будуть стояти дибки і омивати мого партнера і мене, поки ми не перестанемо відчувати різницю між морською водою і потом від наших тіл. Вагнер буде грати на задньому плані, і чайки будуть плакати над головою".

Джулія і Гоша, 27 і 30 років, США

"Ми хотіли б зайнятися сексом в будиночку на колесах десь далеко в дикій природі. У якомусь цікавому місці. Під зірками в пустелі або в лісі, але так, щоб нам було комфортно і затишно".

Ангеліка, 34 роки, Австрія

"Я вибрала пральню, тому що люблю життя в місті, і це для мене одне з найулюбленіших міських місць. В цьому є щось романтичне, місце, де може статися все і де розвиваються найцікавіші історії. У моєму уявленні прати треба вночі, коли місто навколо спить, чути тільки шум машин і сушок. Поки ти переш, займатися особливо нічим. Це хороша можливість зайнятися сексом. Плюс вібрації машин не завадять".

Наташа, 32 роки, Італія

"Ліфт у будинку, де знаходиться російський салон хутра. Взагалі я думала саме про цей ліфт, але це може бути будь-який інший. Мармурові сходи, лаковані дерев'яні двері, диванчики з оббивкою з натуральної шкіри ... Я уявляю, як повертаюся з прийому, вся в хутрі, і тут нас з кавалером наздоганяє пристрасть, і я відразу себе такою шаленою імператрицею відчуваю! "

Гедімінас, 26 років, Росія

"Я б хотів сфотографуватися в кабінці колеса огляду. Якось раз ми з моєю дівчиною пробували це зробити там, але нічого не вийшло. Занадто мало часу - колесо крутиться вісім хвилин. Зараз ми розлучилися, це місце викликає в мені ностальгічні спогади".

Кьяра, 30 років, Італія

"Секс - це джерело самого життя. Я хотіла б перемогти смерть в кістниці в найстарішій церкві Мілана"

Вінод Ланде, 41 рік, США

"Центральний парк в Манхеттені, а саме - Шекспірівський сад. Це серце Нью-Йорка, для мене це багато значить!"

Алессандра, 31 рік, Італія

"Це може бути якийсь відкритий простір в місті вночі".

Лиллимур, 71 рік, Швеція

"Я жінка у віці, але секс для мене досі важливий. Зараз я знаю набагато більше, ніж коли мені було 20. Моя фантазія має давню історію: коли я жила в США, якось раз побачила парочку в жовтій машині. В моєму віці, ймовірно, секс в машині передбачає гімнастичні труднощі, але чому б і не спробувати. Жовтий Volkswagen це майже як YELLOW SUBMARINE! "

Андреас і Алекс, 32 роки і 32 роки, Греція

"У наших фантазіях ми б хотіли зайнятися коханням в древньому храмі. Збережені до наших часів, вони нагадують про устрій життя в античні часи і про відносини людей не тільки до богів, а й один до одного. Для нас це було б чимось на зразок "запустити машину часу"".

Альфія, 24 роки, Росія

"Я думаю, це могло б статися на даху. Поруч можуть бути будівлі вище, але не дуже близько. Дах весь всіяний пелюстками троянд".

Світла, 29 років, Росія

"Мені здається, це могло б статися під цим мостом, дуже романтично".

Нагадаємо, цей цікавий тест розкриває секрети підсвідомості.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені назвали 7 вагомих причин зайнятися мастурбацією.

Також "Знай.uа" писав, 10 помилок, які допускають жінки в оральному сексі.