Україна очолила черговий рейтинг, хоча хорошого в цьому мало. Цього разу наша країна здобула першість на ниві корупції, передає Telegram-канал "Хит Леджер".

Пропонуємо вам згадати усі українські "здобутки" 2018 року:

-1 місце за рівнем бідності в Європі.

-1 місце в Європі за темпами інфляції.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

-1 місце в Європі за темпом зростання цін.

-1 місце за рівнем девальвації національної валюти в Європі.

-1 місце в рейтингу найнижчих європейських заробітних плат.

-1 місце за кількістю мільйонерів е-декларантів серед держчиновників, суддів, депутатів і Президента.

Нагадаємо, що кампанія з виборів президента України офіційно стартувала вже 31 грудня. Цього ж дня почалося висунення кандидатів на пост президента і подача документів в ЦВК для їх реєстрації, пише Politeka.

Раніше Володимир Зеленський заявив в ефірі українського телеканалу "1+1", що має намір брати участь в вибори президента України 31 березня.

Тепер Володимир Зеленський розповів, що, раптом виграє президентські вибори, ліквідує "всю корупцію" в Україні і встановить для всіх без винятків однакові правила. Про це він сказав у інтерв'ю "Українській правді", опублікованому 21 січня.

"Всю корупцію приберемо… Всім поставимо однакові правила. Закон у нас єдиний для всіх, один для всіх. Як на юрфаці мене вчили, так і [має бути] у житті. Для всіх однакові правила. Немає винятків", - запевнив Володимир Зеленський.

Раніше портал писав, що Томос-тур на чолі з президентом України Петром Порошенко і главою ПЦУ Єпіфанієм доїхав сьогодні, 18 січня, до Черкас. Під час "спілкування з народом" Порошенка стався інцидент, який потрапив на відео.

Петро Порошенко грубо відповів чоловікові, який запитав його про боротьбу з корупцією, назвавши його "москальським провокатором".