Увесь світ сколихнув ряд трагічних подій. Усі вони сталися в кінці 2018 року й на початку 2019. Мова йде про вибух багатоповерхівки в російському місті Магнітогорськ, вибухи в шахтах, акції протесту в Парижі, Бельгії, вбивство мера Гданська й інші. Астрологи пов'язують їх з періодом затемнень.

Такого висновку дійшла астролог, експерт телевізійного шоу "Давай одружимося" Василиса Володіна. Відповідний допис вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Василиса Володіна

"Зараз звучить маса питань про те, чому так багато вибухів з кінця минулого року - Магнітогорськ, Шахти, Париж, Казахстан, Сирія та інші. Причина - місяць затемнень. Сонячне затемнення 6 січня управлялося Сатурном і сталося поряд з Плутоном в знаку Козерога, та ще й Уран в точній квадраті до Місячному вузлу", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі астролог пояснила, що Плутон і Уран позначають потужну енергію, яка може спричинити різноманітні руйнування та негативні події. Ці планети пов'язані з земними знаками Зодіаку, вони означають вибухи. Василиса Володіна застерігла, що найгірше чекає попереду.

"Це дати з 19 по 25, точніше – 19, 21, 24-25 січня. Там Марс буде зачіпати управителя затемнення і саму точку сонячного затемнення, і відбудеться Місячне", - пише астролог.

Володіна також порадила зберігати спокій та виконувати рутинні справи, як зазвичай. Усі важливі рішення варто перенести на інший період, тому що ризик зараз надто великий. Також варто бути більш уважним та зосередженим, ніж раніше.

Нагадаємо, що ми писали: Місячне затемнення 21 січня: як уникнути проблем у найнебезпечніший день місяця.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні очікується кривавий супермісяць: бережіть свої голови.

Раніше портал "Знай.ua" писав, в Польщі поховали по-звірячому вбитого мера: оголошено загальнонаціональний траур.