У січні 2019 року астрологи зазначають особливу місячну активність, яка пов'язана з кількома астрологічними явищами. Найнебезпечнішим днем місяця вони назвали 21 січня.

Затемнення Місяця піддасться впливу Урану. Саме взаємодія повного Місяця і планети хаосу Урану зробить січневе затемнення місячного диска небезпечним. Енергія Урану активізує несподівані події, які викликають занепокоєння з приводу майбутнього.

Для того, щоб приборкати цю хаотичну і непередбачувану енергію, потрібно запастися терпінням, неупередженістю і налаштуватися на позитивне мислення.

ЯК УНИКНУТИ ПРОБЛЕМ

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Багато планів в цей день можуть бути приречені на провал, однак неприємностей можна уникнути завдяки високому самовладання.

Кривава Місяць у з'єднанні з Ураном може викликати нервове перенапруження через почуття занепокоєння, згаданого вище. Неприємні новини і несподівані емоції можуть змінювати плани, тому реалізацію ідей розумніше перенести на інший, більш вдалий день.

В цей день багато відчують погіршення самопочуття. Ділової активності можуть перешкодити зайва нервозність і занепад сил. Невеликий відпочинок допоможе уникнути психічного і фізичного перенапруження і швидко відновити сили.

Важливо в цей день знайти час для того, щоб побути наодинці з собою, проаналізувати події минулого і намітити плани на майбутнє. Особливу увагу потрібно приділити усвідомленню негативних програм. Ці дії допоможуть краще зрозуміти себе і притлумити неспокій і нервозність в небезпечний день.

Нагадаємо, Кривавий місяць висмокче з українців все сили: коли чекати і як пережити. Місячне Затемнення відбудеться в знаку Лев.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні очікується криваве супермісяць: бережіть свої голови. Місячне Затемнення відбудеться в знаку Лев.

Знай. ua писав, що світ попередили про криваве затьмарення: вже 21 січня. Вчені попередили українців, чого від нього очікувати.