Увечері в суботу, 19 січня в районі с. Зайчевське на об'їзній дорозі Миколаєва відбулося зіткнення кросовера Kia Sorento з херсонськими номерами і зерновозу MAN.

Зерновоз "МАН", який перевозив вантаж соняшнику їхав з боку Баштанського кільця по об'їзній дорозі, після чого в районі с. Зайчевське у автомобіля раптово відірвався причіп. В результаті багатотонний некерований кузов буквально зніс з дороги автомобіль «Кіа» з херсонськими номерами, який їхав у зустрічному напрямку.

Далі причіп перекинувся і близько 20 тонн соняшнику розсипалося по всій дорозі. Згідно з попередніми даними, причіп відірвався через те, що під час їзди потрапив у вибоїну на дорозі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після зіткнення з причепом автомобіль «Кіа» винесло в кювет, де він загорівся. Випадкові свідки події допомогли покинути машину водієві, його дружині, а також витягли дворічну дитину. Як стало відомо, у водія - численні забої, у жінки перелом ноги. Дитина не постраждала, як стверджують очевидці події. Легковий автомобіль вигорів повністю.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно трагічно загинув відомий житель Закарпаття, який знаходився в Чехії. Один з його друзів написав, що загиблий був хорошою людиною, молодим і успішним. Також він додав, що за останній час на дорогах загинули багато людей і попросив берегти себе і не поспішати.

Як повідомляв портал "Знай.ua": в Одинцово з третього поверху парковки вилетів автомобіль, який приземлився на дах. Як стало відомо, в салоні знаходилося три чоловіка, один з яких згодом був госпіталізований. Передбачуваною причиною трагедії могло послужити те, що водій автомобіля не впорався з керуванням, після чого протаранив огорожу.

Також "Знай.ua" писав, що в Рівненській області потяг на смерть переїхав невідомого чоловіка, незважаючи на попереджувальний сигнал машиніста. Відзначається, що чоловік був одягнений в чорну футболку, чорну вітровку, штани кольору хакі і взутий в кросівки. На вигляд йому приблизно 30 років. При собі мав ключі, а на лівій руці було татуювання у вигляді абстракції.