Найближчими днями в Україні прогнозують істотне похолодання, до середи нічні морози сягнуть 20 градусів. Вдень холод буде помірним.

У найближчу добу, 22 січня погоду в Україні буде визначати антициклон, який сформується в холодному повітрі, що переміщається з північного заходу Європи. Про це повідомляє видання "Хвиля" з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 22січня, в Україні без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м / с. Температура вночі 11-17 °, вдень 5-10 ° морозу; в західній і південній частині країни вночі 6-11 °, в Криму 2-7 ° морозу, вдень 0-5 ° морозу.



У Києві у вівторок без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м / с. Температура вночі 11-13 ° морозу, вдень 6-8 ° морозу.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 22 січня найвища температура вдень була зафіксована на позначці 8,1 градусів вище нуля в 2007 році, найнижча вночі - на позначці 26,5 градусів морозу в 1907 році.

У середу, 23 січня, в південних областях України очікуються мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, температура вночі 3-8 ° морозу, вдень 1-6 ° тепла. У Криму пройде невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, температура вночі 0-5 ° морозу, вдень 6-11 ° тепла.

На решті території сніг, вранці, вдень у більшості центральних і північних областей місцями значний сніг, лише вночі на сході та північному сході країни - без істотних опадів. Температура вночі 9-14 ° морозу, на Лівобережжі до 20 °, вдень 2-9 ° морозу, в Дніпропетровській і Кіровоградській областях 0-3 ° морозу.

На дорогах, крім крайнього півдня країни, ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на заході на північно-західний, 7-12 м / с, в південній і східній Україні місцями пориви 15-20 м / с.

У Києві в ніч на середу невеликий, вдень значний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м / с. Температура вночі 10-12 ° морозу, вдень 6-8 ° морозу.