В Україні в найближчі дні очікується істотне похолодання - місцями мороз може досягати 20 градусів.

Про це повідомляє “Херсон Daily".

Різко знизиться температура повітря і прийдуть справжні хрещенські морози, можливі снігопади", - заявляє синоптик Леонід Горбань.

Така погода протримається до кінця січня. У останні ж дні січня і на початку лютого – прийде потепління. Але з 5 лютого знову вдарять морози, місцями до 25−30 градусів, потім обрушаться сильні снігопади:

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"З 5 лютого повернеться справжня морозна зима. При цьому в першій половині лютого, можливі морози до 25—30 градусів, які будуть супроводжуватися снігопадами", - стверджує Горбань.

Він також передбачає, що з відхиленнями в кілька днів, морозна погода протримається в Україні аж до 8 Марта.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україну прийдуть сильні морози, очікується різке похолодання. Синоптики прогнозують опади на Півдні, Сході, в районах Кропивницького, Дніпра та Полтави. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Найхолодніше буде у Сумській та Харківській областях.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україну з 21 січня прийде сніговий циклон, який спочатку накриє південь країни. Температура опуститься до - 10 градусів. Також варто чекати нових снігопадів. який почнеться в Одеській області, підтягнеться по лінії Одеса-Харків і охопить все, що вздовж цієї смуги, у Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Київській області.

За словами синоптика, погода зміниться переважно на сході країни, а також в Одеській, Харківській, Вінницькій, Полтавській та Київській областях.
"Знай.uа" писав, що циклон зрушиться в східному напрямку, тому негода протримається лише у східних областях, Криму та Приазов'ї. У більшості областей буде домінувати суха погода – про це інформує синоптик Наталка Діденко. Все ж на Півдні, Сході, в районах Кропивницького, Дніпра, Полтави синоптики обіцяють сніг. Фаза опадів – від снігу до мокрого снігу, в залежності від температури повітря.