Учасники терористичного проросійського бандформування під назвою "народна міліція ДНР" оприлюднили відео полоненого українського військовослужбовця.

Інформацію про полон бійця ЗСУ підтвердив "начальник прес-служби Управління НМ ДНР" Данило Безсонов.

"В черговий раз підтвердилася інформація про те, що українське командування мало намір відновити активну фазу бойових дій і провести наступальну операцію. Також він підтвердив наші побоювання про намір українського окупаційного командування провести теракт із застосуванням отруйних речовин", - заявив учасник незаконного збройного формування.

Російські бойовики стверджують, що полонений боєць 58-ї бригади ЗСУ Станіслав Панченко на допиті розповів про те, як потрапив в полон. Також він нібито знав про підготовку українським командуванням провокацій, "в тому числі і з використанням хімічної зброї".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, на Донеччині поліцейські зі складу Об'єднаних сил виявили арсенал зброї. Арсенал знайшли під час документування пожежі в одному з селищ Луганська.

Небезпечну схованку поліцейські виявили під час документування пожежі, яка сталась у покинутому будинку. Чотири дерев’яних ящики з набоями, 25 металевих патронних цинків та гранатомет були заховані в покинутій будівлі в селищі Луганське.

Як повідомляв раніше Знай.ua, перший священик на Донбасі відмовився від московської ряси: перейшов у ПЦУ, люди просили. На Луганщині, в селі Веселе, відбувся перший перехід священика УПЦ Московського патріархату Володимира маглів в новостворену Православну церкву України. Інформацію про це він підтвердив в своєму Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що населення анексованого Криму та окупованих територій Донбасу вже не в такому захваті від Путіна і "руського миру".