На Україну насуваються морози і сильні снігопади, які найбільше зачеплять Вінницьку, Черкаську, Полтавську області, а також райони Кропивницького і Дніпра. Про різке похолодання повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook. За її словами, вночі, 23 січня, з Балкан прийде циклон, який різко змінить cпокійну погоду у всіх областях.

"22 січня в Україні буде сухо та з морозами. А 23 січня до нас готується стрибонути активний циклон з Балкан - карта. Тому в середу знову - снігопади та хуртовини", - написала синоптик.

"Хто збирається в дорогу 23 січня - обережно! Волога погода в середу охопить всі області України, опади очікуються практично повсюдно", - попереджає синоптик Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аномальні морози скують Україну: різке похолодання накриє майже всі регіони.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україну з 21 січня прийде сніговий циклон, який спочатку накриє південь країни. Температура опуститься до - 10 градусів. Також варто чекати нових снігопадів. який почнеться в Одеській області, підтягнеться по лінії Одеса-Харків і охопить все, що вздовж цієї смуги, у Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Київській області.

За словами синоптика, погода зміниться переважно на сході країни, а також в Одеській, Харківській, Вінницькій, Полтавській та Київській областях.

"Знай.uа" писав, що циклон зрушиться в східному напрямку, тому негода протримається лише у східних областях, Криму та Приазов'ї. У більшості областей буде домінувати суха погода – про це інформує синоптик Наталка Діденко. Все ж на Півдні, Сході, в районах Кропивницького, Дніпра, Полтави синоптики обіцяють сніг. Фаза опадів – від снігу до мокрого снігу, в залежності від температури повітря.