Співробітники українського ІТ-сектору отримують за місяць зарплати, які стартують від 500 доларів.

Детільна розцінки вартості робіт опублікував ресурс DOU, з результатами дослідження зарплат українських айтішників.

Зазначається, що дослідження проведене на основі анонімного опитування, яке тривало з грудня 2018 року до січня 2019 року. В опитуванні взяли участь 10 379 респондентів.

"Вихідні дані для дослідження доступні на GitHub. Зарплати вказано у доларах по курсу міжбанка, після сплати податків", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зарплати Java, C# и C++ розробників:

Зарплати Java не-Android и Java Android-розробників:

Зарплати Android-розробників: Java vs Kotlin:

Зарплати Objective-C и Swift-розробників:

Зарплати PHP, Python и Ruby-розробників:

Зарплати JavaScript-розробників:

Зарплати QA:

Зарплати сисадмінів та DevOps-інженерів:

Зарплати менеджерів:

Нагадаємо, що Національний банк анонсував випуск монет номіналами 5 і 10 гривень, якими українці зможуть розраховуватися поряд з банкнотами відповідних номіналів. Експерти заспокоюють, що нововведення не підстьобне інфляцію в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в умовах високого рівня тіньових зарплат і складної демографічної ситуації Пенсійний фонд переживає надскладну ситуацію. У 2019 році "діра" в бюджеті ПФУ досягне рекордних 167 млрд грн.

Також портал Знай.uа писав, скільки років потрібно українцям, щоб накопичити на власне житло. Дані проаналізували в найбільших містах країни по відношенню рівня заробітної плати і ціни за квадратний метр.