Журналісти показали, як виглядає і охороняється могила сина екс-президента, який втік, на території тимчасово окупованого Криму, про що повідомляє Крим.Реалії.

Братський меморіальний цвинтар, на якому спочивають 50 тисяч учасників Кримської війни, розташований на Північній стороні Севастополя. Там же спочиває і молодший син колишнього президента, який втік, Віктора Януковича. Після загибелі Віктора Януковича-молодшого поховали на анексированному півострові.

За інформацією журналістів: "Його могила виглядає як майбутній сімейний склеп. Додатково до цілодобової охорони і сторожової собаки – бюст з чорного мармуру. Схожий пам'ятник височить над похованням російського генерала Хрульова. Місць на кладовищі немає, але тільки не для Януковичів".

Цвинтар належить настоятелю Свято-Миколаївського храму, який особисто приймає рішення про те, кого поховати поблизу. Як повідомляють ЗМІ, протоієрей Георгій Поляків є духовним настоятелем усього Чорноморського флоту Росії. У нього багато разів гостювали як Віктор Янукович, так і Володимир Путін. У храмі розповіли з цього приводу: "Коли в екс-президента помер син, Поляків не зміг йому відмовити".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Варто відзначити, що в російських ЗМІ спочатку стверджувалося, що в ДТП на Байкалі загинув москвич Віктор Давидов, вік якого збігався з віком Януковича-Молодшого – їм обом було по 33 роки.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що починаючи з січня нічний тариф на електроенергію в Україні припиняється. Отже, українці більше не побачать доступних продуктів, зокрема, хліба. Він знову виросте в ціні, так як можливості заощадити у підприємств більше не буде.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Катерина Гандзюк загинула від рук ветерана АТО, на протез якому вона ж і збирала кошти. Примітно, що зловмисник знав, що вона надає допомогу його батальйону, але тим не менш наважився на скоєння злочину.

Також "Знай.uа" писав, що експерти розповіли українцям про три продукти, на яких ніколи не варто економити, оскільки це призведе до погіршення здоров'я.