Два роки тому в Болграді чоловік вбив сімейну пару та покалічив їх дітей. Вбивцю знайшли та засудили на довічне ув'язнення, але апеляційний суд направив його справу на перегляд.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Злочинець і його родичі подали до суду апеляційну скаргу, що й спричинило рішення переглянути справу. Засідання призначили на середу, 23 січня. Воно відбудеться в Ізмаїльському міськрайонному суді.

Бабуся, яка забрала внука та внучку під свою опіку, звернулася до всіх небайдужих із закликом прийти на засідання суду, щоб підтримати її та онуків і бути їх адвокатами.

Варто зазначити, що чоловік вбив сімейну пару в 2016 в Болграді. Під час святкування дня народження у їхньому будинку між гостем і господарем виник конфлікт. Після цього чоловік вночі проник в будинок і зарізав подружжя, а також завдав численні ножові удари дітям пари.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

16-річний син убитих зміг вирватися та втекти до знайомих. Вони викликали поліцію. Медики госпіталізували хлопця та його 7-річну сестру з різаними ранами обличчя, шиї, хребта, рук. Довгий час вони лікувалися в Одесі.

Після подвійного вбивства дітей взяла під опіку бабуся, яка живе в Ізмаїлі. Суд засудив злочинця до довічного ув'язнення у 2017.

Нагадаємо, що столицю приголомшив жорстокий інцидент, пов'язаний із побиттям жінки та неповнолітньої дитина "главою" сімейства. Київський шкуродер, який раніше жорстоко вбив собаку, цього разу познущався над власною дружиною і дитиною.

Як повідомляв портал "Знай.uа": одночасно зі стартом передвиборчої кампанії, кандидати почали годувати українців обіцянками, особливе місце серед яких відведено Криму.

Також "Знай.uа" писав, що під час святкування Нового року в Харкові чоловіку відірвало кисть руки і з розірваним особою після невдалого запуску феєрверку. На даний момент він у важкому стані знаходиться в лікарні, лікарям довелося збирати його обличчя буквально по частинах.