У неділю, 20 січня, у одному із поїздів "Укрзалізниці" стався грандіозний скандал, який міг завершитися трагедією.

Про це пише Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що в поїзді під пасажиром обірвалася полиця, мало не задавивши жінку, що сиділа знизу.

Інцидент стався в неділю, 20 січня, в поїзді "Херсон-Львів". Про неприємну пригоду розповів у своєму Facebook пасажир поїзда Віктор Гарвона.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За словами чоловіка, він їхав в купейному вагоні, коли під ним несподівано обірвалася полка. При цьому вона ледь не задавила пасажирку, яка сиділа на нижній полиці.

"У мене зламалася полка. Пригоди тривають. Піді мною глухоніма пасажирка. Стривожені очі, шок. Вона була глухонімою ещe до того, як полиця провалилася. УЗ тут нe винна", – написав чоловік.

Він також поділився фото зламаної полиці.

Постраждалий зазначив, що ця поїздка у нього не склалася з самого початку: при посадці на поїзд провідниця нахамила йому, оскільки довгий час не могла знайти його у списках пасажирів при наявності електронного квитка.

За словами пасажира, його пустили в поїзд тільки після того, як він пригрозив залишити запис у книзі скарг.

"Ну і нарешті отримав ліжко з плямами", – із сарказмом підсумував українець.

Нагадаємо, у потязі сполученням Миколаїв-Івано-Франківськ працівниця вагону-ресторану відмовилась обслуговувати військовослужбовця ЗСУ українською мовою.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Стало відомо, що працівниця вагону-ресторану на вимогу говорити з клієнтом українською, відповіла військовому, що вона “с Нікалаєва, а там всє так гаварят”. По цій причині український захисник вирішив написати скаргу керівнику поїзда. Керівник зізнався, що співробітниця не має рації, проте намагався її захистити, що нібито Миколаїв у нас російськомовний.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Укрзалізниці назріли нові зміни.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Так, державний залізничний перевізник вирішив підняти плату за бронювання місць за заявками юридичних та фізичних осіб для групових перевезень. Тепер пасажири заплатять у 6,3 рази більше з 32 до 200 грн за одну людину.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві нарешті всерйоз задумалися про безпеку жителів і гостей міста.