В Укрзалізниці назріли нові зміни. Так, державний залізничний перевізник вирішив підняти плату за бронювання місць за заявками юридичних та фізичних осіб для групових перевезень. Тепер пасажири заплатять у 6,3 рази більше з 32 до 200 грн за одну людину.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Укрзалізниці.

За інформацією компанії, дане рішення правління Укрзалізниці прийняло ще 21 грудня 2018 року.

Також відомо, кому нададуть виняток. Так звані пільги нададуть на перевезення дитячих груп та заявок, поданих центральними та місцевими органами влади для груп, сформованих з числа людей з інвалідністю та військових пасажирів, для яких плата встановлена на рівні 50 грн. В "Укрзалізниці" заявляють, що групові заявки доступні для груп, у складі яких не менше дев'яти людей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто нагадати, що з 30 січня 2019 року поїзд №31/32 Київ–Мінськ–Вільнюс–Рига курсуватиме частіше: один раз в чотири дні замість одного разу на тиждень. Цю інформацію повідомив голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook.

За словами глави "Укрзалізниці", про збільшення періодичності курсування поїзда домовилися залізничні адміністрації чотирьох країн, адже нині це повідомлення користується попитом у пасажирів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр інфраструктури Володимир Омелян запропонував віддати Центральний залізничний вокзал Києва в оренду. Про це Омелян повідомив в ході візиту на вокзал, який він скоїв з мером Києва Віталієм Кличком, головою "Укрзалізниці" Євгеном Кравцовим, а також начальником київської поліції Андрієм Крищенком.

Омелян зазначив, що щоденна відвідуваність ж/д вокзалу становить понад 100 тисяч пасажирів. Але при цьому зовнішній вигляд будівлі та привокзальної площі не радує.

Нагадаємо, Укрзалізниця підняла ціни на послуги: білизну та чай беріть з дому.

Як повідомляв Знай.uа Укрзалізниця обзаведеться важливою функцією: чекали десятиліттями.

Знай.uа писав, "Укрзалізниця" підвищить ціни на квитки в 4 рази: дата.