Для тих, хто планує подорожувати по Україні напередодні новорічних свят, "Укрзализныця" відкрила продаж квитків на поїзди, які курсуватимуть у період з 9 по 20 грудня включно. А ось на поїзди, які вирушать за маршрутом після 20 грудня продаж квитків відкриють до 5 грудня.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті "Укрзалізниці".

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"На поїзди, що відправляються після 20 грудня, продаж триватиме до 5 грудня 2018 ... Також Укрзалізниця найближчим часом оголосить про призначення додаткових поїздів на новорічні та різдвяні свята", - повідомили в компанії.

За даними залізничної компанії на святкові дати планується призначити близько 30 пар поїздів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"В основному вони курсуватимуть у напрямку зимових курортів України, зокрема, в Івано-Франківськ, Ужгород, Львів, Чернівців", - наголошується в повідомленні.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

При цьому "Укрзалізниця" планує відкрити продаж квитків на додаткові потяги після реалізації всіх цілорічних місць у поїздах.

Варто нагадати, що "Укрзалізниця" з наступного тижня відновить продаж квитків на дати після 9 грудня. Про це повідомила прес-служба УЗ. Квитки на поїзди далекого прямування потраплять у продаж за 30-45 днів, але рейси з 9 грудня, коли в Україні вводиться новий графік руху на 2018/2019 роки, не потрапили в систему booking.uz.gov.ua і залізничні каси вчасно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Укрзалізниця анонсувала зміну десятків маршрутів і графіків руху швидкісних поїздів Інтерсіті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Укрзалізниці. У повідомленні йдеться, що у зв'язку з реконструкцією стрілочних переводів на станції Вакуленці в Полтавській області зміниться маршрут та графік руху швидкісних поїздів Інтерсіті. Зміни торкнуться десяти поїздів.

Нагадаємо, Укрзалізниця запустила новий сервіс: що зміниться для українців.

Як повідомляв Знай.uа пасажирський потяг зійшов з рейок, проте ангел хранитель вчасно спрацював: відео.

Знай.uа писав, "Укрзалізниця" припинила продавати квитки, на вокзалах паніка: що відбувається.