У вівторок, 22 січня, стало відомо про транспортування до Києва поранених на Донбасі українських військових.

Про це повідомляє громадський діяч і волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook.

У повідомленні йдеться, що багато з них знаходяться у важкому стані. Тому волонтери просять допомоги у всіх небайдужих.

Волонтер детально описала, яка саме допомога потрібна постраждалим з Донбасу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"В першу чергу здати кров, зараз потрібна 2- і 3, центр крові на території госпіталю, з понеділка по четвер з 9-12. З продуктів потрібні чай, кава, йогурти, соки, ковбаса, сир, солодке. З одягу - спортивні костюми, футболки, куртки, шапки. З ліків, завжди потрібен "Дексалгін" і "Кетонов" в ампулах, пелюшки під рани. Народ, знайдіть пару хвилин допомогти нашим захисникам, вони в крижаних окопах, а ми спимо в теплих ліжках. Все необхідне ми дістаємо і купуємо для поранених, ми так само частина держави і треба один одному допомагати. Мене завжди можна знайти в травматології з обіду, в їдальні для воїнів", - написала Наталя.

лікарня
лікарня

Очень нужен репост! В Киеве новый борт с ранеными, много человек, есть тяжелые! Я прошу СМИ , помогать нам. В первую...

Geplaatst door Nataliia Yusupova op Dinsdag 22 januari 2019

Нагадаємо, у Запорізькій області з життя пішов український боєць, який чотири дні тому повернувся з війни на Донбасі.

Цю інформацію повідомляє Gazeta.zp.ua.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Донецькій області у житловому будинку були знайдені тіла двох військових ЗСУ. На одному з тіл знайдено вогнепальне поранення, а на другому сліди сильного побиття.

Про це розповіли в поліції.

У будинку в селі Калинове Покровського району Донецької області знайдено два трупи військовослужбовців, військової частини, яка дислокується у вказаному селі. Одного з них, майора, знайшли з вогнепальним пораненням в голову. У другого вбитого множинні забої голови. На місці злочину знайдено пістолет "Макарова".

Також Знай.ua писав про те, що у районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу загинули троє бійців так званих "ЛДНР".