У Росії прокоментували заяву співачки Лоліти Мілявської про приналежність Криму до України.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Відповідний коментар опублікував проросійський блогер Олександр Гірський, який розповів про своє перебування в Криму у Facebook.

"Прилетів до Сімферополя, чекаю багаж, а тут голос Лоліти Мілявської, яка вітає пасажирів аеропорту Сімферополь, як вона каже - в самому мальовничому місці нашої країни", - написав Гірський у себе в Facebook.

Прилетел в Симферополь, жду багаж, а тут голос Лолиты Милявской, которая приветствует пассажиров аэропорта Симферополь,...

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще
Geplaatst door Александр Горный op Maandag 21 januari 2019

"Схоже, Лоліта Марківна, як це прийнято говорити в подібних випадках, перевзулася в повітрі. В душі у неї Крим - український, а ось в гучномовцях аеропорту в Сімферополі їй, схоже, доводиться кривити душею і розповідати про те, що це самий мальовничий куточок Росії. А може, це вона так відпрацьовує свою скандальну заяву по Криму?" - бризнув отрутою член експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства та ЗМІ при Держдумі Вадим Манукян.

Як виявилося, запис голосу співачки був зроблений ще в жовтні 2018 року, тобто до "крамольних", на думку росіян, висловлювань Лоліти про Крим.

Нагадаємо, росіяни відреагували на скандальну заяву одіозної співачки Лоліти Мілявської, що Крим - це Україна.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Громадяни РФ вважають, співачка таке заявила через падіння рейтингу популярності, пишуть російські ЗМІ. Раніше зірка зробила відверту заяву в інтерв'ю каналу одному з телеканалів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, одіозна російська співачка Лоліта Мілявська грубо відізвалася про життя і смерть свого товариша Кріса Кельмі.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Зірка поділилася спогадами про колегу по цеху, який помер 1 січня на 64-му році життя, наперсональній сторінці в Instagram.

За її словами, Кельмі "просрав" власну кар'єру.

"Знаєш, Кріс, я не знаю жодної людини з геніїв. Ти один з небагатьох на землі, хто так дивно просрав свою земну кар'єру. Ти міг набагато більше", - сказала вона у опублікованому відео.

Також Знай.ua писав про те, що на відому російську співачку Лоліту Мілявську подали до суду за борги.