На відому російську співачку Лоліту Мілявську подали до суду за борги. Товариство власників житла "Великі Каменярі" звернулися з позовом на 760 тисяч рублів, про що повідомляють "Дні.ру".

Як йдеться в документі, така сума боргів накапала у артистки за несплату житлово-комунальних послуг. Компанія вимагає стягнути з Мілявської заборгованість за зміст, управління, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку та комунальні послуги в сумі 609 тисяч 842 рублів за період з квітня 2014 року по січень 2016 року. Крім цього, Лоліті доведеться заплатити визначену пеню – з травня 2014 року по червень 2017 року – а це ні багато ні мало плюс 148 тисяч 295 рублів.

Варто відзначити, що це не перший судовий розгляд комунальників зі злісною неплательщицею. У 2012 році ТСЖ "Таганська площа" направляла до суду позов щодо Лоліти з вимогою сплатити борг у півмільйона рублів, але результатом розгляду стало відхилення позову. Того разу співачка пояснила свою заборгованість небажанням оплачувати капітальний ремонт будинку, який був запланований на 2041 рік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що гумориста Олександра Цекало обгрунтовано підозрювали у багаторазових подружніх зрадах, але не так давно він особисто підтвердив чутки про те, що розлучився з Вікторією Галушкою. Більш того, спритний продюсер дарма часу не втрачав і навіть встиг зробити пропозицію новоспеченій подрузі під час спільної поїздки в Рим.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російська актриса Юлія Ауг розповіла, як відкрита ворожа позиція до політики Росії ледь не коштувала їй кар'єри. За словами жінки, в 2015 році її зняли одразу з трьох проектів через те, що вона відкрито засудила анексію Кримського півострова. Крім цього, нещодавно Юлія Ауг знялася у фільмі під назвою "Список Сенцова", який присвячений кремлівському політв'язню Олегу Сенцову. У стрічці актриса різко критикує нинішнього президента Російської Федерації.

Також "Знай.uа" писав, що у Дніпрі поліцейські прикрили бордель, організований заповзятливим росіянином. Його спільницею була мешканка Запоріжжя. Зловмисники, користуючись важким матеріальним становищем дівчат, відбирали у них документи і змушували займатися проституцією під погрозою розповісти про їх діяльність рідним.