На окупованих проросійськими бойовиками територіях Донецька українські бійці влаштували так звану "диверсію".

Військові 22 січня на повітряних кульках у Донецьк відправили тисячі вітальних листівок із зображенням синьо-жовтої України. Про це повідомляє благодійний фонд "Повернись живим" у Facebook.

Таким чином військові привітали жителів Донецька з Днем Соборності.

"Траєкторію пересування листівок та місця їх падіння зафіксував спеціальний трекер. Більша частина кульок приземлилася на проспекті Богдана Хмельницького", - йдеться у повідомленні фонду.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

За словами військовослужбовців, акція має подвійну мету – з одного боку, показати, що ми пам’ятаємо про патріотів у вимушеній окупації, а з іншого – полоскотати нерви російським найманцям.

"Хай знають, що ми ближче, ніж їм здається", - наголосили українські бійці.

Нагадаємо, що у вівторок, 22 січня, стало відомо про те, що до Києва прибув ще один борт з пораненими бійцями ВСУ, де багато хто з військових у важкому стані. Зараз волонтери активно просять у соцмережах допомоги у небайдужих українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Керченський міський суд, підконтрольний Кремлю, призначив засідання по розгляду клопотання захисту українського активіста Володимира Балуха про його умовно-дострокове звільнення на 25 січня.

Також портал Знай.uа писав, що ВСУ знищили транспорт терористів. Перемога далася українським воїнам у районі дачного селища Жабуньки біля тимчасово окупованої Ясинуватої.