Цьогоріч лютий не відзначиться сильними морозами та хуртовинами. Невелике зниження температури очікується вночі, а вдень термометр покаже позначку вище нуля. Іноді можливі невеликі опади у вигляді снігу.

Про розповів народний синоптик Володимир Деркач у коментарі "Фактам".

"В цілому ж в першій декаді місяця погода буде відносно м'якою (від невеликих мінусів до плюсів) і малосніжною. На відміну від другої десятиденки, в кінці якої очікуються рясні опади. Крім того, у другій декаді лютого в Україну повернуться морози, але ще не дуже сильні. А ось після 20 лютого можливе різке зниження температури. Опади будуть помірними " , - зазначив народний синоптик.

Раніше народний синоптик Леонід Горбань заявив, що в Україні найближчим часом очікується істотне похолодання - місцями мороз може бути близько 20 градусів.

"З 5 лютого повернеться справжня морозна зима. При цьому в першій половині лютого можливі морози до 25-30 градусів, які будуть супроводжуватися снігопадами", - заявляв він.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто зазначити, що наступні 2 дні на більшій частині території України очікуються значні опади та сильний вітер. Відомий український синоптик Наталя Діденко розповіла про сильні морози та снігопади.

Нагадаємо, синоптики прогнозують на території України несприятливі погодні умови в період з 21 по 25 січня. Початок тижня відзначиться сильними морозами, також буде сніжити. Це може спричинити за собою небезпечні процеси в організмі людини, особливо обережними потрібно бути метеозалежним.

Як повідомляв "Знай.uа", правда-матка: відьма розповіла, яка насправді Володимир Зеленський людина. Світлані Калашник завдяки своєму дару розповіла нам про це.

Також "Знай.uа" писав, в українських містах, насамперед у великих, не повинно бути жодної маршрутки. Про це висловився глава Міністерства інфраструктури України Володимир Омелян.