25 січня лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський відзначить свій ювілей, йому виповниться 40 років. В цьому ж році комік може стати першим президентом України, який отримав цю посаду в такому молодому віці. До сих пір багато українців з недовірою ставляться до Зеленського, не розуміючи його бажання піти в політику.

Знай.ua вирішив звернутися до відомої відьмі і віщунки Світлані Калашник, яка завдяки своєму дару розповіла нам, яка же Володимир Зеленський насправді людина.

Світлана Калашник показала істинного Зеленського

- Що залишило свій слід у житті Володимира?

- Якесь порушення його особистих кордонів. Це може бути крадіжка ідей, майна, напад.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

- Як він бачить самого себе?

- Як дуже вимогливу людину, Володимир дуже стежить за своїм станом, щоб його слава не викликала егоїзм в ньому самому. Він бажає бути корисним і готовий позбутися чогось важливого для нього на даний момент.

- Як бачить Володимир інших людей?

- Він перейнявся неблагополуччям, бідами оточуючих людей.

Володимир Зеленський хоче поліпшити життя оточуючих людей

- Що трапилося важливого в його житті?

- Реза Перуна, бога захисника, каже, що він часто перемагає несправедливість. І одна чергова перемога дуже глибоко закарбувалася в свідомості Володимира. Він вважає себе переможцем. Він прагне до правди. Самому бути максимально правдивим і побачити істину навколо себе. Його надії: він думає про особисту безпеку, сподівається, що його порив не зашкодить. Згідно рез його дії зараз пробуджують потужний період вогню, потужних процесів, часом не керованих. Побоювання: Володимир побоюється, що його не почують, не підтримають, і йому доведеться «пробивати лобом стіну» щоб добитися правди.

- Як він поводиться в житті?

- Знаходиться в постійному процесі творення і зміни себе. Знаходить нові способи отримання успіху. Це справжня творча особистість з любов'ю до праці.

- Що завжди буде відбуватися з Володимиром? Що його чекає?

- Стійкість перед розставанням і руйнуванням. Не легкий період, коли все віджиле раптом почне йти з його життя, звільняючи простір для зародження нового життя. Однак Володимир з мудрістю і душевної силою подолає цей складний етап. Порада Рідних Богів для Володимира: корисні зміни, які він почав, потрібно довести до кінця.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що партія "Слуга народу" офіційно зареєструвала Зеленського кандидатом у президенти.

Також ми писали, що Зеленський став жертвою нападок чергового диванного блогера і повідомляли, що пізніше він розкрив таємницю зустрічі з Порошенком.