Синоптики прогнозують на території України несприятливі погодні умови в період з 21 по 25 січня. Початок тижня відзначиться сильними морозами, також буде сніжити. Це може спричинити за собою небезпечні процеси в організмі людини, особливо обережними потрібно бути метеозалежним.

Небезпечні зміни погодних умов обчислюють за допомогою графіка ефективної температури по показнику Міссенарда. В такий період людина може відчувати значне навантаження на теплорегуляційні систему, виникає ризик перегріву організму. Можуть відбуватися різкі зміни емоційної активності, апатія, різка головна біль, зниження працездатності, а також неуважність. Також відзначають, що в ці дні людина буде швидко втомлюватися.

Найбільш дискомфортні умови прогнозують у вівторок і п'ятницю. Температура вночі опуститься до 14 градусів морозу. Вдень буде 6-8 градусів з позначкою мінус.

Експерти радять мати при собі ліки першої необхідності, бути максимально уважним на дорогах й уникати місць великого скупчення людей. Необідно слідкувати за артеріальним тиском і запастися ліками від хронічних хвороб, якщо ви маєте такі.

Також потрібно уважно ставитися до власного раціону. Варто збільшити кількість овочів та фруктів і намагатися не вживати алкоголь.Фізичне навантаження потрібно зменшити та старатися уникати стресів.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Гарним засобом бути здоровим є м'ятний чай, натуральні морси та компоти. Тому їх кількість також варто збільшити, й не забувати про чисту питну воду. Вона має бути в організмі в достатній кількості. Також потрібно проводити на свіжому повітрі принаймні одну годину на день.

Нагадаємо, що в січні 2019 року астрологи зазначають особливу місячну активність, яка пов'язана з кількома астрологічними явищами. Найнебезпечнішим днем місяця вони назвали 21 січня.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", спеціалісти розповіли, що українцям дасть новий етап реформування медицини.

Також "Знай.ua" писав, що профільне міністерство опублікувало повний список медичних препаратів, які українці зможуть отримати за програмою "Доступні ліки".