Українцям показали результати свіжого соцопитування з приводу кандидатів у президенти України.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на звіт соціологів.

Отримані дані свідчать, що лідером перегонів залишається Юлія Тимошенко з 15,5%.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Друге місце у народному рейтингу зайняв комік і шоумен, керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський - 11,9%.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Журналісти зібрали маловідомі факти біографії шоумена та новоспеченого політика.

Юрист, який не працював за фахом

Володимир Зеленський народився 25 січня 1978 року в місті Кривий Ріг, але незабаром переїхав з батьками в Монголію, де пішов в школу.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У дитинстві у нього був досить низький голос, через що хлопчик сильно переживав, але в якийсь момент зрозумів, що ця особливість - його візитна картка.

Зріст Зеленського становить 166 сантиметрів. Він займався важкою атлетикою, має перший розряд по штанзі, але потім покинув спорт.

Навчаючись у школі, брав участь в шкільній самодіяльності: грав в театральних виставах за творами Чехова, Фонвізіна, Достоєвського, був гітаристом в шкільному ансамблі.

З дружиною познайомився в школі, вони вчилися у паралельних класах. Зустрічатися вони почали, вже будучи студентами, а узаконили свої стосунки тільки через 7 років.

У Зеленського двоє дітей.

Здобув юридичну освіту в Криворізькому економічному інституті Київського національного економічного університету. За фахом ніколи не працював.

У 2006 році Зеленський переміг в українському телепроекті "Танці з зірками".

"Євромайдан", гроші для ЗСУ і кінобізнес в Росії

Зеленський підтримував євромайдан, виступав перед його учасниками. Він пожертвував на потреби ЗСУ один мільйон гривень.

Одночасно з цим у Зеленського почалися проблеми в Росії. На російському телебаченні скасували шоу "Вечірній квартал", а в лютому 2015 року Слідчий комітет Російської Федерації за запитом депутата московського муніципального округу Якименко Дмитра Захарова почав перевірку інформації про фінансування Зеленським, а також іншими українськими діячами культури українських силовиків.

Квартал 95
Квартал 95

І насамкінець найсвіжіший факт про Зеленського - у інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону шоумен заявив, що у нього немає бізнесу в Росії, і все бізнес-контакти з РФ він припинив в 2014 році. Але вже в середині січня 2019 року журналісти знайшли у Зеленського кінобізнес в Росії.

Нагадаємо, інформація про бізнес Зеленського у Росії спантеличила українців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський прокоментував свої стосунки із президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Також Знай.ua писав про те, що у російської компанії "Грін Филмс", яка пов'язана з українським коміком, шоуменом, а нині кандидатом у президенти України Володимиром Зеленським, виявили цікаві документи.