У Миколаєві жінка з психічним розладом забороняла доньці користуватися електрикою і гарячою водою.

Про це повідомляють «Новини N».

У січні цього року до Служби у справах дітей Миколаєва звернулася 15-річна дівчинка. Вона живе з мамою, а тато пішов з родини. Сім'я жила в квартирі з ремонтом та новими меблями. Близько 10 років тому все було цілком благополучно.

Мати виявляла велику любов до собак, а з роками стала проявляти розлади психічного здоров'я. Це призвело до антисанітарних умов життя у власній квартирі. Вона до стелі забила приміщення сміттям.
Доньці практично повністю було заборонено користуватися електрикою і гарячою водою.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тепер неповнолітня потребує спілкування з психологом.

Зараз дівчина знаходиться в КУ «Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Миколаївської обласної ради. Матері рекомендовано пройти медичне обстеження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчені розробили додаток, який вміє передбачати суїцидальні настрої.

Зокрема, дослідники Університету штату Іллінойс вже тестують програму, яка використовує штучний інтелект для прогнозування епізодів депресії або аутоагресії,

У дослідженні Стенфордського університету взяли участь близько 200 підлітків, включаючи дітей, схильних до ризику депресії з-за знущань, сімейних обставин або інших життєвих стресів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", панічний розлад — це психічне захворювання, для якого характерні раптові спалахи страху і тривоги, іменовані панічними нападами.

Деякі скаржаться на те, що під час панічних атак сходять з розуму або відчувають немов вмирають,
Такі люди часто намагаються не відвідувати певних місць або не здійснювати вчинків, які, на їхню думку, можуть викликати напад паніки.

"Знай.uа" писав, що нещодавно проведене дослідження показало, що люди зі світлими або блакитними очима, як правило, одержують більш низьку оцінку в питальнику, призначеному для перевірки сезонних коливань настрою, ваги, апетиту, сну і соціальної активності.